B2B Login
B2B Login

Prøv vores solcelleberegner

Danmarks ældste solcelleleverandør

10-års tryghedsgaranti

+18 års erfaring og +10.000 installationer i Danmark

Start din rejse
Højdepunkter fra Renewable Hydrogen Summit 2023 i Bruxelles

Højdepunkter fra Renewable Hydrogen Summit 2023 i Bruxelles.
Renewable Hydrogen Summit 2023, afholdt den 12. oktober, var et bemærkelsesværdigt arrangement, der fremviste Europas forpligtelse til decarbonisering og bæredygtige energiløsninger. Arrangeret af Renewable Hydrogen Coalition, et samarbejde mellem SolarPower Europe, WindEurope og Breakthrough Energy, var en levende samling af eksperter og entusiaster inden for det vedvarende brintområde.

Nøglepunkter:

  1. Distingverede Gæster: Arrangementet havde prominente gæster, herunder Maroš Šefčovič, Executive Vice-President for European Green Deal hos Europakommissionen, der understregede Europas strategiske selvstændighed inden for vedvarende brintteknologier.
  2. Intense Diskussioner: Engagerede diskussioner omfattede en bred vifte af emner, fra udsigten til markedet for vedvarende brint til finansiering af den europæiske grønne industrielle revolution, hvilket afspejlede branchens dybde og bredde.
  3. Europæisk Forpligtelse: Europakommissionens præsident Ursula von der Leyens opfordring til en "made in Europe" cleantech-industri satte tonen for topmødet og fremhævede Europas ambition inden for dette felt.
  4. Fokus på Værdikæde: Betydningen af at udvikle en stærk værdikæde for vedvarende brint var et centralt tema. At sikre, at ekspertise forbliver i EU, og at give medlemsstaterne lige vilkår var centrale bekymringsområder.
  5. Udfordringer ved Tilladelser og El-net: Den presserende nødvendighed af at håndtere udfordringer ved tilladelser og el-net for at nå decarboniseringsmålene hurtigt blev understreget. Agustín Delgado, Chief Innovation and Sustainability Officer hos Iberdrola, understregede vigtigheden af hurtige overgange.
  6. Kvalificeret Arbejdsstyrke: En kvalificeret arbejdsstyrke blev identificeret som en afgørende faktor for at drive udviklingen af den vedvarende brintsektor i Europa. At sikre, at sektoren kan skalere effektivt, afhænger af tilgængeligheden af kvalificerede fagfolk.

Renewable Hydrogen Summit 2023 var et betydningsfuldt arrangement, hvor udfordringer og løsninger for sektoren for vedvarende brint blev grundigt diskuteret. Det afspejlede en fælles forpligtelse til at udnytte denne nye teknologi til at hjælpe Europa med at nå sine klima- og energimål. EU's institutioner har vist deres villighed til at støtte denne bestræbelse, og nu er det tid til fælles forpligtelse og handling.


Overvejer du Solenergi?
KlimaEnergi leverer solcelleløsninger og serviceydelser til alle, der har et ønske om grøn energi og sund økonomi og er i dag en af Danmarks førende udbydere af komplette solcelleanlæg til private og til erhverv.

For rådgivning eller spørgsmål, kontakt os på:

tlf. +45 75 76 17 00, eller skriv på post@klimaenergi.dk

Besøg os

Åbningstider

Hovedtelefonen:
Mandag – torsdag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-16.00
Fredag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-14.00

FERIE -
VI HOLDER LUKKET I UGE 29+30
GOD SOMMER!

Telefonnummer: 7576 1700

Showroom:
Drop in mandag - torsdag: kl. 08.00-15.30
Drop in fredag: kl. 08.00-13.00

Booking mandag – torsdag: kl. 08.00-16.00
Booking fredag: kl. 08.00-16.00

CVR: 36 49 99 23

crossmenuarrow-down