B2B Login

Prøv vores solcelleberegner

Danmarks ældste solcelleleverandør

10-års tryghedsgaranti

+18 års erfaring og +10.000 installationer i Danmark

Start din rejse
KlimaEnergi lancerer 360° koncept

KlimaEnergi lancerer 360° Koncept: Den Komplette Energiløsning
Vi hos KlimaEnergi har altid været dedikeret til at levere førsteklasses energiløsninger og produkter til vores kunder. Og nu tager vi dette engagement til det næste niveau med vores 360° Koncept. Dette nye koncept repræsenterer den ultimative måde at opfylde alle energibehov på én enkel og problemfri måde.

Hvad Er KlimaEnergi's 360° Koncept?
KlimaEnergi's 360° Koncept er den komplette energiløsning, der dækker alle aspekter af dine behov for grøn og bæredygtig energi. Vi har sammensat dette koncept for at give vores kunder den mest omfattende og bekvemme måde at drage fordel af solenergi.

1. Professionel rådgivning: Vores eksperter hjælper dig med at optimere din energiforbrug ved at tilpasse dit solcelleanlæg til din daglige rutine og sikre, at du maksimerer din energiproduktion.

2. Serviceaftaler: Vi tilbyder omfattende serviceaftaler, der sikrer, at dit solcelleanlæg fungerer problemfrit i årevis. Med vores 360° Koncept behøver du aldrig bekymre dig om vedligeholdelse eller reparationer.

3. 10 Års Tryghedsgaranti: Som en del af vores koncept tilbyder vi en hidtil uset 10 års tryghedsgaranti. Dette giver dig fuld ro i sindet, da vi forpligter os til at stå bag vores produkter og service i mange år fremover.

4. Montering: Vores dygtige teknikere vil sørge for den nøjagtige montering af dine solcellepaneler. Dette omfatter den præcise placering på dit tag eller ejendom for at maksimere energiproduktionen.

5. El Tilslutning: Efter montering forbinder vi dit solcelleanlæg til elnettet. Dette kræver omhyggelig planlægning og installation for at sikre en sikker og pålidelig forbindelse.

6. Tilmelding: Når alt er på plads, hjælper vi dig med at tilmelde dit solcelleanlæg til de nødvendige myndigheder og netværk. Dette sikrer, at din energiproduktion er korrekt målt og krediteret på en problemfri måde.

Hele processen fra start til slut er en del af vores 360 Koncept°. Vi tror på, at en omfattende tilgang er den bedste måde at sikre, at du får den optimale ydeevne og værdi fra dit solcelleanlæg.

Hvorfor Vælge KlimaEnergi's 360° Koncept?
Vores 360° Koncept er udviklet med ét mål for øje: At gøre det lettere end nogensinde at drage fordel af grøn energi. Ved at samle alle de nødvendige komponenter i én omfattende løsning, kan du nyde den fulde fordel af solenergi og andre grønne teknologier uden besværet.

Med vores 360 Koncept° får du ikke kun adgang til førsteklasses solcelleanlæg og energioptimering, men også den ekstra tryghed ved lagring og batterier samt den sikkerhed, som vores serviceaftaler og 10 års tryghedsgaranti tilbyder. Vi har tænkt på alt, så du kan få mest mulig værdi og bæredygtighed ud af dit energisystem.

Så vælg KlimaEnergi's 360° Koncept, og lad os hjælpe dig med at tage det næste skridt mod en renere og mere bæredygtig energifremtid. Sammen kan vi gøre en forskel for vores miljø og vores fremtidige energibehov.


Overvejer du Solenergi?
KlimaEnergi leverer solcelleløsninger og serviceydelser til alle, der har et ønske om grøn energi og sund økonomi og er i dag en af Danmarks førende udbydere af komplette solcelleanlæg til private og til erhverv.

For rådgivning eller spørgsmål, kontakt os på:

tlf. +45 75 76 17 00, eller skriv på post@klimaenergi.dk

Besøg os

Åbningstider
Hovedtelefonen:
Mandag – torsdag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-16.00
Fredag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-14.00

Telefonnummer: 7576 1700

Showroom:
Drop in mandag - torsdag: kl. 08.00-15.30
Drop in fredag: kl. 08.00-13.00

Booking mandag – torsdag: kl. 08.00-16.00
Booking fredag: kl. 08.00-16.00

CVR: 36 49 99 23

crossmenuarrow-down