B2B Login

Prøv vores solcelleberegner

Danmarks ældste solcelleleverandør

10-års tryghedsgaranti

+18 års erfaring og +10.000 installationer i Danmark

Start din rejse
Skal jeg købe solcelleanlæg hos en autoriseret forhandler?

Sådan Får Du Maksimal Værdi Ud af Dit Solcelleanlæg
Solenergi er ikke kun en investering i fremtiden, det er også en måde at tage ansvar for miljøet og spare penge på din elregning. Men når du overvejer at investere i solcelleanlæg, er det afgørende at vælge den rigtige tilgang. En måde at sikre dig, at du får mest mulig værdi for dine penge, er at købe et solcelleanlæg med alt inkluderet.

Integritet og Kvalitet
Når du køber et solcelleanlæg fra en autoriseret solcelleforhandler, som KlimaEnergi, kan du have tillid til, at du arbejder med en virksomhed, der opererer med integritet og dedikation til en problemfri kundeoplevelse. For at blive anerkendt som en godkendt solcelleforhandler skal virksomheder levere omfattende dokumentation vedrørende deres forudgående salgs- og eftersalgsprocesser, installationspraksis og klagehåndteringsprocedurer samt overholdelse af omfattende overensstemmelsesregler.

Systemets Præstationsvurdering
En væsentlig fordel ved at købe et solcelleanlæg med alt inkluderet er muligheden for at få en præstationsvurdering. Dette indebærer beregning af antallet af solskinstimer i dit område baseret på data, og derefter tages der hensyn til dit specifikke tag og eventuel skygge eller andre miljøforhold. Resultatet er en præstationsvurdering, der overholder alle retningslinjer og giver dig et realistisk estimat for dit systems ydeevne.

10 Års Helhedsdækkende Garanti
Som en godkendt solcelleforhandler inkluderer vi altid en 10-års helhedsdækkende garanti med alle vores installationer. Dette betyder, at hvis dit system ikke yder som forventet i de første 10 år, vil vi vurdere årsagen og udbedre eventuelle problemer samt erstatte eventuelle defekte dele uden omkostninger for dig.

Kundeservice og Eftersalgssupport
En bekymring for mange solcelleejere er, hvad der sker, hvis der opstår problemer med deres system, især når nogle solcellevirksomheder undlader at ære garantier eller går konkurs. Når du køber et solcelleanlæg gennem en godkendt solcelleforhandler, kan du forvente fremragende eftersalgssupport og have større sikkerhed for, at virksomheden er bæredygtig og vil forblive i drift i mange år fremover.

At købe et solcelleanlæg med alt inkluderet er en måde at sikre, at din investering er beskyttet, og at du får mest mulig værdi ud af dit system. Så når du overvejer solenergi, skal du ikke bare tænke på de økonomiske besparelser, men også på den kvalitet og support, du får. Dette er nøglen til at maksimere fordelene ved solenergi, og det starter med at vælge den rigtige solcelleforhandler. Med et solcelleanlæg med alt inkluderet er du på vej til at få mest mulig værdi og sikkerhed fra start til slut.


Overvejer du Solenergi?
KlimaEnergi leverer solcelleløsninger og serviceydelser til alle, der har et ønske om grøn energi og sund økonomi og er i dag en af Danmarks førende udbydere af komplette solcelleanlæg til private og til erhverv.

For rådgivning eler spørgsmål, kontakt os på:

tlf. +45 75 76 17 00, eller skriv på post@klimaenergi.dk

Besøg os

Åbningstider
Hovedtelefonen:
Mandag – torsdag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-16.00
Fredag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-14.00

Telefonnummer: 7576 1700

Showroom:
Drop in mandag - torsdag: kl. 08.00-15.30
Drop in fredag: kl. 08.00-13.00

Booking mandag – torsdag: kl. 08.00-16.00
Booking fredag: kl. 08.00-16.00

CVR: 36 49 99 23

crossmenuarrow-down