Prøv vores solcelleberegner

ET SOLCELLEANLÆG I JULEGAVE?

GAVEN DER BLIVER VED MED AT GIVE
Er du træt af at forsøge at finde ud af, hvad du skal give dine svigerforældre denne julesæson? Er du bekymret for, at det nye legetøj, dit barn drømmer om at få til jul, bare vil gå i stykker inden nytårsdag?

Vi foreslår ikke nødvendigvis, at du helt skal undlade traditionelle julegaver, men én gave hæver sig over de andre, når det kommer til holdbarhed, miljøvenlighed og besparelser, for at nævne nogle få fordele. Denne julesæson, tænk ud af boksen og giv — eller invester i til dig selv — et solcelleanlæg.

Et solcelleanlæg som julegave rummer så mange fordele.

HOLDBARHED OG LANGVARIGE RESULTATER
I modsætning til de fleste gaver, der ofte går i stykker og tvinger dig til at købe igen, er solcelleanlæg designet til at holde. Du og din familie kan se frem til at bruge solcellerne langt ud over juleaften. Plus, solceller går ikke af mode foreløbig, og den strøm, de leverer, vil minde dine kære om dine førsteklasses gavefærdigheder.

MILJØVENLIGHED
Når du giver gaven med solenergi, giver du ikke kun til dig og din familie, men giver også tilbage til miljøet. En af hovedfordelene ved at bruge solceller er at reducere din CO2-fodaftryk. Dette placerer dig i en position til at være en aktiv del af at sikre en grøn fremtid — både for din familie og planeten som helhed.

ET LÆRERIGT ØJEBLIK
Nogle af de bedste gaver er dem, der fortsætter med at undervise længe efter, at indpakningen er fjernet. Hvis du ønsker at sætte et eksempel for dine børn, kan du bruge installationen af et solcelleanlæg til at demonstrere dine værdier. At investere i solenergi viser dine prioriteter og tilbyder værdifulde lektioner om bæredygtighed og miljøvenlighed til kommende generationer.

BESPARELSER
Selvfølgelig er et solcelleanlæg måske ikke den billigste gave på din juleindkøbsliste. Men i modsætning til et par sokker eller en flaske vin vil det helt sikkert spare dig penge i det lange løb. Elregninger udgør ofte en stor del af dine månedlige udgifter, men et solcelleanlæg, der dækker dit hjem, kan markant reducere dine forsyningsregninger. Selv hvis dine paneler ikke erstatter al energi til dit hjem, kan du stadig forvente betydelige besparelser.

MINIMAL VEDLIGEHOLDELSE
Endnu en fordel ved at give solceller denne julesæson er, at de kræver minimal vedligeholdelse. Der er ingen grund til at tage modigt ud i ferietrafik og stå i lange køer i indkøbscentret for at reparere en skærm på et panel eller købe erstatningsbatterier. Køber du et solcelleanlæg hos KlimaEnergi får du en medfølgende og omfattende serviceaftale, der inkluderer rengøring og vedligeholdelse.


Overvejer du Solenergi?
KlimaEnergi leverer solcelleløsninger og serviceydelser til alle, der har et ønske om grøn energi og sund økonomi og er i dag en af Danmarks førende udbydere af komplette solcelleanlæg til private og til erhverv.

For rådgivning eller spørgsmål, kontakt os på:

tlf. +45 75 76 17 00, eller skriv på post@klimaenergi.dk

Besøg os

Åbningstider
Hovedtelefonen:
Mandag – torsdag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-16.00
Fredag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-14.00

Telefonnummer: 7576 1700

Showroom:
Drop in mandag - torsdag: kl. 08.00-15.30
Drop in fredag: kl. 08.00-13.00

Booking mandag – torsdag: kl. 08.00-16.00
Booking fredag: kl. 08.00-16.00

CVR: 36 49 99 23

crossmenuarrow-down