Prøv vores solcelleberegner

Danmarks ældste solcelleleverandør

10-års tryghedsgaranti

+18 års erfaring og +10.000 installationer i Danmark

Start din rejse
Indiens SECI indleder udbud på 1 GW vedvarende energi med lagring

Indiens SECI indleder udbud på 1 GW vedvarende energi med lagring.
Solar Energy Corp. of India (SECI) er begyndt at modtage tilbud fra udviklere til at levere 1,5 GW vedvarende energi med lagringssystemer. SECI er begyndt at modtage tilbud om at oprette projekter overalt i Indien for at levere 1 GW vedvarende energi.

Projekterne vil blive udviklet på en byg-eje-drift (BOO) basis og skal omfatte energilagringssystemer (ESS).

SECI vil indgå 25-årige kraftkøbsaftaler (PPA'er) med de vellykkede bydere. Den energi, SECI erhverver fra disse projekter, vil blive solgt til Punjab State Power Corp. Ltd (PSPCL). Udviklere af vedvarende energi kan enten eje ESS selv eller inddrage en tredjepart for kraftforsyning i en PPA, med fleksibilitet til at ændre ESS-teknologien under aftalen.

"Tilbudsgivere, der allerede har taget vedvarende energiprojekter/lagringsprojekter i brug eller er i gang med at opføre sådanne projekter og har ubundet kapacitet, kan også deltage under denne RfS. I så fald vil de få fordel af en længere PPA-periode, der svarer til varigheden mellem den faktiske dato for påbegyndelse af kraftforsyning og den planlagte påbegyndelsesdato for forsyning (SCSD)," hedder det i udbudsdokumentet.

Den danske solindustri er kendt for sin teknologiske ekspertise og innovationsånd, og dette udbud skaber muligheder for dansk deltagelse i internationale projekter. Med den danske solsektor's stærke fokus på bæredygtighed og avancerede teknologier, kunne danske virksomheder overveje at byde på lignende projekter og bringe deres ekspertise ind i globalt samarbejde.

Desuden kan denne udvikling fra SECI fungere som en inspiration for Danmark i bestræbelserne på at implementere lagringssystemer inden for vedvarende energi. Den danske solindustri har allerede markeret sig som en frontløber inden for grøn energi, og dette udbud kan motivere til yderligere investeringer og forskning inden for lagringsteknologier herhjemme.

Det er en påmindelse om, at selvom vi opererer på et lokalt niveau, har den danske solindustri en unik mulighed for at påvirke og drage fordel af globale udviklinger og partnerskaber. Dette skridt fra SECI understreger vigtigheden af at forblive opdateret om internationale muligheder og positionere Danmark som en aktiv deltager i den globale omstilling mod grøn energi.


Overvejer du Solenergi?
KlimaEnergi leverer solcelleløsninger og serviceydelser til alle, der har et ønske om grøn energi og sund økonomi og er i dag en af Danmarks førende udbydere af komplette solcelleanlæg til private og til erhverv.

For rådgivning eller spørgsmål, kontakt os på:

tlf. +45 75 76 17 00, eller skriv på post@klimaenergi.dk

Besøg os

Åbningstider
Hovedtelefonen:
Mandag – torsdag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-16.00
Fredag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-14.00

Telefonnummer: 7576 1700

Showroom:
Drop in mandag - torsdag: kl. 08.00-15.30
Drop in fredag: kl. 08.00-13.00

Booking mandag – torsdag: kl. 08.00-16.00
Booking fredag: kl. 08.00-16.00

CVR: 36 49 99 23

crossmenuarrow-down