Prøv vores solcelleberegner

Danmarks ældste solcelleleverandør

10-års tryghedsgaranti

+18 års erfaring og +10.000 installationer i Danmark

Start din rejse
Barbados på Vej Mod 100% Vedvarende Energi med 60 MW Fællesskabs Solhaver

Barbados på Vej Mod 100% Vedvarende Energi med 60 MW Fællesskabs Solhaver.
Jurchen Technology og Blue Circle Energy har indgået aftale om at opføre en portefølje på 60 MW solprojekter fordelt på 11 sogne i Barbados.

Projektet består af jordmonterede paneler ved hjælp af Jurchen Technologys PEG EW (PEG) rammeløsning. Solcellefabrikanten hævder, at deres PEG-system, konstrueret med en otte graders hældning, producerer 225% mere landudbytte end tracker- og fasthældende systemer. Dette skyldes den minimale afstand mellem modulerne, der stammer fra deres vinklede design. Stativerne vil også være placeret i hoftehøjde og bruge en aerodynamisk skitse, som virksomheden hævder er konstrueret til at modstå ekstrem vind fra orkaner.

Porteføljen vil omfatte batterilagringssystemer (BESS), der enten er tilsluttet Barbados' primære elnet eller fordelt over projektets 50 steder, som vil fungere som fællesskabs solhaver. Diskussioner om tarifpriser for porteføljens BESS er stadig i gang, og en beslutning skal træffes, før projektets opførelse påbegyndes.

"Vi ser frem til en kommercielt levedygtig tarif i begyndelsen af 2024," sagde Cameron Steinman, præsident for Blue Circle Energy.

Barbados har som mål at være den første 100% vedvarende energi og kulstofneutral ø-stat inden 2030, som beskrevet i sin nationale energipolitik. Rapporten indeholder 10 mål centreret omkring skabelsen af en mangfoldig, overkommelig og pålidelig portefølje af vedvarende energi muligheder, der fremmer økonomisk opbakning af barbadiske borgere på forskellige måder. Øget uafhængighed inden for energi er en anden tilgang til at realisere denne mission.

Ikke at skulle købe international olie ved hjælp af udenlandske valutareserver (primært dollars) til at drive kraftværker, skaber plads til at afsætte disse midler til andre meningsfulde infrastrukturinitiativer, sagde Steinman. Ifølge Det Internationale Agentur for Vedvarende Energi blev 95% af Barbados' energiforsyning importeret i 2020. Olie leverede den største energiforsyning med 92%, efterfulgt af vedvarende energi med 5% og gas med 3%. Bioenergi og sol var de største producenter af vedvarende energi med henholdsvis 62% og 38%.

"At anvende Jurchen Technologys PEG EW rammeløsning til at opføre en 60 MW solportefølje over Barbados repræsenterer et betydeligt skridt mod vores mål inden for vedvarende energi," sagde Lisa Cummins, ministeren for energi i Barbados.


Overvejer du Solenergi?
KlimaEnergi leverer solcelleløsninger og serviceydelser til alle, der har et ønske om grøn energi og sund økonomi og er i dag en af Danmarks førende udbydere af komplette solcelleanlæg til private og til erhverv.

For rådgivning eller spørgsmål, kontakt os på:

tlf. +45 75 76 17 00, eller skriv på post@klimaenergi.dk

Besøg os

Åbningstider
Hovedtelefonen:
Mandag – torsdag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-16.00
Fredag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-14.00

Telefonnummer: 7576 1700

Showroom:
Drop in mandag - torsdag: kl. 08.00-15.30
Drop in fredag: kl. 08.00-13.00

Booking mandag – torsdag: kl. 08.00-16.00
Booking fredag: kl. 08.00-16.00

CVR: 36 49 99 23

crossmenuarrow-down