Prøv vores solcelleberegner

Danmarks ældste solcelleleverandør

10-års tryghedsgaranti

+18 års erfaring og +10.000 installationer i Danmark

Start din rejse
Blue Equity investerer i KlimaEnergi A/S

Blue Equity indgår partnerskab med Charlotte og Alex Pedersen, stiftere og ejere af KlimaEnergi A/S, om den fortsatte ekspansion af virksomheden, der er en af Danmarks førende virksomheder indenfor salg og installation af solcelleanlæg.

KlimaEnergi A/S i Egtved er en af de ledende virksomheder indenfor solcelleanlæg i Danmark. Virksomheden sælger, projekterer, monterer og servicerer højkvalitets-solcelleanlæg til både private og professionelle kunder i Danmark. KlimaEnergi er blandt pionererne indenfor solceller i Danmark, og monterede det første anlæg i 2006. Virksomheden har siden da monteret mere end 10.000 solcelleanlæg til private, erhvervsvirksomheder og offentlige institutioner, og omsætter i dag ca. 200 mkr.

”Vi ser meget store muligheder i at udvikle KlimaEnergi yderligere og udnytte de store muligheder, som den grønne omstilling giver os. Vi har ledt efter en partner, som vi dels føler os trygge ved, men som også kan bistå os i at professionalisere virksomheden yderligere. Det har vi fundet med Blue. Solcellebranchen i Danmark er fragmenteret og der er stærkt brug for konsolidering.  Denne konsolidering vil KlimaEnergi A/S meget gerne være en drivkraft i. Jeg glæder mig til samarbejdet med Thomas og de andre fra Blue, og ser frem til at bringe virksomheden til næste niveau”, udtaler Alex Pedersen.

KlimaEnergi A/S har igennem årene opbygget et stærkt kompetencesæt indenfor solcelleanlæg og processerne omkring det, og håndterer i dag alle elementer lige fra ansøgning & godkendelse til energiberegninger, montage og servicering af anlæggene i den fulde levetid.  

”Vi er overbeviste om at samarbejdet med Blue bliver virkelig godt. Værdigrundlaget og tilgangen til forretningsudvikling i KlimaEnergi og Blue matcher hinanden rigtig godt, hvilket giver et kernesundt grundlag til fortsættelse af KlimaEnergis meget positive udvikling med udgangspunkt i vores fantastiske medarbejdere og vores værdiskabende løsninger,” siger Jørgen Peter Todsen, adm. direktør i KlimaEnergi.

KlimaEnergi bliver investering nummer 6 i Blue’s tredje fond (nr. 28 i alt i Blue). Ejerskabet bliver et ligeligt partnerskab med 50% til Blue og 50% til Charlotte og Alex Pedersen.

”Vi er i Blue Equity meget stolte af at være blevet valgt som partner i videreudviklingen af KlimaEnergi sammen med Charlotte, Alex og deres dygtige medarbejdere. Charlotte og Alex har med en imponerende indsats opbygget en flot virksomhed, der har været vigtig for udrulningen af solenergien i Danmark. Vi tror på store vækstmuligheder i sektoren, særligt indenfor det professionelle marked, og glæder os til at bidrage til den grønne omstilling i energisektoren. Vi ser frem til at bidrage til, at Charlotte, Alex, ledelsen og medarbejderne kan fortsætte deres meget positive udvikling”, udtaler Thomas Tvedergaard, Partner i Blue Equity.


Besøg Blue Equity's hjemmeside her


Overvejer du Solenergi?
KlimaEnergi leverer solcelleløsninger og serviceydelser til alle, der har et ønske om grøn energi og sund økonomi og er i dag en af Danmarks førende udbydere af komplette solcelleanlæg til private og til erhverv.

For rådgivning eller spørgsmål, kontakt os på:

tlf. +45 75 76 17 00, eller skriv på post@klimaenergi.dk


Besøg os

Åbningstider
Hovedtelefonen:
Mandag – torsdag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-16.00
Fredag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-14.00

Telefonnummer: 7576 1700

Showroom:
Drop in mandag - torsdag: kl. 08.00-15.30
Drop in fredag: kl. 08.00-13.00

Booking mandag – torsdag: kl. 08.00-16.00
Booking fredag: kl. 08.00-16.00

CVR: 36 49 99 23

crossmenuarrow-down