Prøv vores solcelleberegner

Danmarks ældste solcelleleverandør

10-års tryghedsgaranti

+18 års erfaring og +10.000 installationer i Danmark

Start din rejse
Rekordsalg af solcelleanlæg i Østdanmark - Højeste vækst i 10 år

REKORDSALG AF SOLCELLEANLÆG – HØJESTE VÆKST I DE SIDSTE TI ÅR I ØSTDANMARK
Energi­krisen i 2022 har sat skub i salget af solcelleanlæg i Østdanmark, viser tal fra netselskaberne Cerius-Radius, der ejer elnettet i Østdanmark, hvor de mange nye anlæg er tilsluttet.

I løbet af de første ti måneder af 2023 er der således blevet tilsluttet mange nye solceller hos private og mindre erhverv i Østdanmark. 70.000 kW nye paneler er det blevet til i årets ti første måneder, hvilket er mere end en fordobling af hele 2022 og en syvdobling sammenlignet med hele 2021.

– Den grønne omstilling er i fuld gang, og elektrificeringen af vores energisystem spiller en central rolle, så vi kan komme af med fossile brændsler som olie og gas. Der er dog ingen tvivl om, at kundernes investeringer også har været drevet af de høje energipriser, som vi så i slutningen af 2022. Investeringerne i solceller indikerer, hvor hurtigt elektrificeringen sker lige nu, og vi kan glæde os over, at vi har et stærkt elnet, der gør, at ingen private eller mindre erhvervsvirksomheder behøver at holde sig tilbage med at investere og yde deres bidrag til den grønne omstilling, siger Jens Fossar Madsen, administrerende direktør i Cerius-Radius.

Udviklingen på tværs af hele Cerius-Radius' forsyningsområde stiller krav til elnettet, og derfor skal netselskaberne hele tiden overvåge, forstærke og udbygge nettet, fortæller Jens Fossar Madsen.

– Det er en kæmpe opgave at fremtidssikre elnettet og matche det tempo, som vi ser i omverdenen. Vi håndterer 40.000-45.000 sager årligt, så vi styrker vores indsats og investerer for at sikre, at vi alle også i fremtiden har den høje forsyningssikkerhed, som vi er vant til. Faktisk forventer vi at bruge 17 mia. kr. frem mod 2030 på elnettet i vores område, siger Jens Fossar Madsen.

Ovenstående data er baseret på elnettets C-kunder, der dækker over private og mindre erhvervskunder, der er tilsluttet i lavspændingsnettet.


Overvejer du Solenergi?
KlimaEnergi leverer solcelleløsninger og serviceydelser til alle, der har et ønske om grøn energi og sund økonomi og er i dag en af Danmarks førende udbydere af komplette solcelleanlæg til private og til erhverv.

For rådgivning eller spørgsmål, kontakt os på:

tlf. +45 75 76 17 00, eller skriv på post@klimaenergi.dk

Besøg os

Åbningstider
Hovedtelefonen:
Mandag – torsdag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-16.00
Fredag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-14.00

Telefonnummer: 7576 1700

Showroom:
Drop in mandag - torsdag: kl. 08.00-15.30
Drop in fredag: kl. 08.00-13.00

Booking mandag – torsdag: kl. 08.00-16.00
Booking fredag: kl. 08.00-16.00

CVR: 36 49 99 23

crossmenuarrow-down