B2B Login
B2B Login

Prøv vores solcelleberegner

Danmarks ældste solcelleleverandør

10-års tryghedsgaranti

+18 års erfaring og +10.000 installationer i Danmark

Start din rejse
Den britiske regering forbereder ny mekanisme til lagring af elektricitet med lang varighed

Den britiske regering forbereder ny mekanisme til lagring af elektricitet med lang varighed.
Downing Street inviterer interessenters feedback på en "cap and floor" mekanisme for lagring af elektricitet med lang varighed (LDES), og skridtet er blevet "varmt modtaget" af en af landets grønne grupper, Association for Renewable Energy and Clean Technology (REA). Organisationen siger, at høringen signalerer regeringens hensigt om implementering.

Storbritanniens regeringsdepartement for energisikkerhed og nettonul (DESNZ) indkalder til interessenters feedback i udviklingen af en "cap and floor" mekanisme for LDES-systemer.

LDES-systemer er løst definerede, ifølge denne artikel i Journal of Energy Storage, men det drejer sig om batterier, der er i stand til at lagre energi i timer til måneder.

Et "cap and floor" ordning, ifølge den britiske reguleringsmyndighed for naturgas og elektricitet Ofgem, er den regulerede rute for udvikling af elektricitetsforbindelser.

"Det er en markedsbaseret tilgang, der sigter mod at tilskynde udviklere til at levere kapacitet til elektricitetsforbindelser ved at begrænse udviklernes eksponering for risikoen ved elektricitetsmarkedets priser," sagde reguleringsmyndigheden online.

DESNZ sagde, at de vil bruge feedback fra høringen til at udvikle en politisk ramme, der muliggør investering i LDES. Kriterier for vurdering af ansøgninger, designet af cap and floor-mekanismen og foreslåede muligheder for implementering af ordningen vil blive udforsket.

Nonprofit-organisationen REA sagde, at de "varmt har hilset" høringen velkommen og siger, at den "udtrykker regeringens hensigt" om at overvinde investeringsbarrierer for LDES. Det er også en "stor sejr" for REA, som hævder, at de har opfordret til cap and floor-mekanismen i over to år. REA's direktør for politik, Frank Gordon, sagde, at udviklingen af disse energilagringsystemer vil gøre overgangen til et Nettonul-energisystem "så smidig og omkostningseffektiv som mulig." "Det er noget, vi og andre har opfordret til i flere år," sagde han.

Konsultationen afsluttes den 5. marts 2024.

Nyhed kommer, som den britiske regering for nylig afslørede de fem største barrierer, der forhindrer ejere af fredede hjem og bygninger i at efterisolere deres hjem med energieffektive teknologier.


Overvejer du Solenergi?
KlimaEnergi leverer solcelleløsninger og serviceydelser til alle, der har et ønske om grøn energi og sund økonomi og er i dag en af Danmarks førende udbydere af komplette solcelleanlæg til private og til erhverv.

For rådgivning eller spørgsmål, kontakt os på:

tlf. +45 75 76 17 00, eller skriv på post@klimaenergi.dk

Besøg os

Åbningstider

Hovedtelefonen:
Mandag – torsdag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-16.00
Fredag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-14.00

FERIE -
VI HOLDER LUKKET I UGE 29+30
GOD SOMMER!

Telefonnummer: 7576 1700

Showroom:
Drop in mandag - torsdag: kl. 08.00-15.30
Drop in fredag: kl. 08.00-13.00

Booking mandag – torsdag: kl. 08.00-16.00
Booking fredag: kl. 08.00-16.00

CVR: 36 49 99 23

crossmenuarrow-down