B2B Login

Prøv vores solcelleberegner

Danmarks ældste solcelleleverandør

10-års tryghedsgaranti

+18 års erfaring og +10.000 installationer i Danmark

Start din rejse
Dracula Technologies integrerer organiske solceller i fleksibelt lagerenhed

Dracula Technologies integrerer organiske solceller i fleksibelt lagerenhed.
Dracula Technologies har udviklet en ny indendørs teknologi til sine organiske fotovoltaiske (OPV) celler. Teknologien er designet til at erstatte traditionelle batterier i tilsluttede enheder.

Dracula Technologies har annonceret en ny anvendelse for sine OPV-celler.

Den franske OPV-specialist præsenterer i denne uge en enhed på CES 2024-messen, der integrerer produktionen af solenergi fra mini-OPV-moduler og en lagerenhed baseret på en fleksibel film. Det nye produkt er designet til at øge autonomien af tilsluttede elektroniske enheder.

"Layervault"-løsningen er designet til at erstatte traditionelle batterier. Solcellerne er baseret på Draculas OPV-inkjet-teknologi, der fanger både naturligt og kunstigt lys. Den er designet til indendørs brug på grund af dens lysenergigenvindingsystem. I disse enheder konverteres energi fra omgivende lys ved hjælp af en organisk aktiv lag sammensat hovedsageligt af kulstof og hydrogen. Det aktive lag absorberer lysfotoner, genererer elektron-huller-par, som derefter adskilles af et internt elektrisk felt, hvilket producerer en elektrisk strøm. De andre lag af den organiske modul, såsom de interfacing-lag eller elektroder, er designet til at lette ekstraktionen og opsamlingen af ladninger, der er skabt i det aktive lag. Ifølge virksomheden udgør effekten af cellerne under indendørs belysning 45 µw/cm² ved 1.000 lux.

Den nye løsning er patenteret med sin OPV-inkjet-teknologi og er designet til at forsyne elektroniske enheder med ultralavt strømforbrug under svage lysforhold under 500 lux. Ifølge virksomheden er produktet egnet til enheder med ultralavt strømforbrug og forsyner effektivt enheder i Low Power Wide Area Network (LPWAN)-sektorer som elektroniske etiketter (ESL), fjernbetjeninger, indendørs industrielt internet of things (smart byggeri), intelligent aktivsporing og indendørs forbrugerinternet of things.

For at støtte udrulningen har Dracula Technologies indgået et partnerskab med sin investor SemTech, der leverer halvledere, IoT-systemer og skyforbindelsestjenester. Layervault-enheden er kompatibel med sensorer baseret på LoRa-kommunikationsprotokollen, udviklet og drevet af SemTech. Den nye enhed kan integreres i gruppens trådløse tilslutningschips og andre produkter rettet mod lavforbrugsforbundne teknologier.


Overvejer du Solenergi?
KlimaEnergi leverer solcelleløsninger og serviceydelser til alle, der har et ønske om grøn energi og sund økonomi og er i dag en af Danmarks førende udbydere af komplette solcelleanlæg til private og til erhverv.

For rådgivning eller spørgsmål, kontakt os på:

tlf. +45 75 76 17 00, eller skriv på post@klimaenergi.dk

Besøg os

Åbningstider
Hovedtelefonen:
Mandag – torsdag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-16.00
Fredag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-14.00

Telefonnummer: 7576 1700

Showroom:
Drop in mandag - torsdag: kl. 08.00-15.30
Drop in fredag: kl. 08.00-13.00

Booking mandag – torsdag: kl. 08.00-16.00
Booking fredag: kl. 08.00-16.00

CVR: 36 49 99 23

crossmenuarrow-down