Prøv vores solcelleberegner

Solsystemer på franske lossepladser

Solsystemer på franske lossepladser.
Forsyningsvirksomheden Veolia har til hensigt at udvikle mere end 40 solprojekter på genoprettede lossepladser i Frankrig på baggrund af en alvorlig mangel på egnede områder til udvikling af vedvarende energi. Selskabet forventer, at de første anlæg vil være operationelle inden 2027. Veolia har afsløret planer om at installere solpaneler på genoprettede lossepladser i Frankrig.

Den franske miljøtjenesteudbyder har til hensigt at udvikle mere end 40 solprojekter på udvalgte ikke-farlige, genoprettede lossepladser med en samlet kapacitet på 300 MW vedvarende energi. Solprojekterne vil dække et område på cirka 400 hektar og levere tilstrækkelig energi til forbruget af 130.000 indbyggere.

Ifølge Veolia vil de første anlæg være operationelle inden 2027.

Selskabet arbejder samtidig på levedygtighedsundersøgelser for solkraftværker på sine farlige affaldslossepladser samt på de steder, det administrerer på vegne af sine industrielle kunder. I alt kan der potentielt installeres mere end 400 MW sol-PV på disse steder.

"Dette solenergiprogram udføres midt i en betydelig mangel på jord, hvilket forbliver en stor udfordring for udvidelsen af solprojekter i Frankrig," sagde Veolia.

Selskabet sagde, at den begrænsede tilgængelighed af egnede arealer til solenergi, kombineret med kompleksiteten af tilladelsesprocessen, skaber store hindringer for udrulningen af ​​ren energi i landet. "I flere måneder har vi screenet alle vores steder for at bruge hvert passende rum til at maksimere energiproduktionen," sagde Veolias administrerende direktør Estelle Brachlianoff. "Fra nu af vil vores lossepladser, hvoraf de fleste allerede producerer biogas eller biomethan, også kunne producere fotovoltaisk energi."

Brachlianoff sagde, at Veolia sigter mod mere end 40 PV-projekter inden for de næste tre til fire år.

"Vi kunne gå hurtigere med fjernelse af administrative forhindringer og forenkling af procedurer," sagde hun. "I lyset af udfordringerne med energisikkerhed og afkarbonisering skal disse forsinkelser halveres."

Tal fra den franske netoperatør Enedis indikerer, at Frankrigs solmarked voksede med cirka 30% sidste år og nåede 3,15 GW nye PV-installationer


Overvejer du Solenergi?
KlimaEnergi leverer solcelleløsninger og serviceydelser til alle, der har et ønske om grøn energi og sund økonomi og er i dag en af Danmarks førende udbydere af komplette solcelleanlæg til private og til erhverv.

For rådgivning eller spørgsmål, kontakt os på:

tlf. +45 75 76 17 00, eller skriv på post@klimaenergi.dk

Besøg os

Åbningstider
Hovedtelefonen:
Mandag – torsdag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-16.00
Fredag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-14.00

Telefonnummer: 7576 1700

Showroom:
Drop in mandag - torsdag: kl. 08.00-15.30
Drop in fredag: kl. 08.00-13.00

Booking mandag – torsdag: kl. 08.00-16.00
Booking fredag: kl. 08.00-16.00

CVR: 36 49 99 23

crossmenuarrow-down