B2B Login
B2B Login

Prøv vores solcelleberegner

Danmarks ældste solcelleleverandør

10-års tryghedsgaranti

+18 års erfaring og +10.000 installationer i Danmark

Start din rejse
Pacific Green sigter mod udrulning af 12 GWh batterilagring

Pacific Green sigter mod udrulning af 12 GWh batterilagring.
Den britiske fornyelsesenergiudvikler Pacific Green Technologies udtaler, at de vil fordoble indsatsen på batterilagringsanlæg som en prioritet i 2024, da de har udvidet sin globale pipeline til 6 GWh i løbet af det sidste år. Pacific Green Technologies sigter på at implementere mere end 12 GWh batterilagringskapacitet på tværs af fire globale markeder. Udvikleren sigter mod en minimumskapacitet på 1 GWh i hvert marked, den indtræder på.

Selskabet udvidede sin pipeline til 6 GWh i 2023 og etablerede dermed et stærkt fodfæste på de italienske og australske energilagringsmarkeder.

I fremtiden vil Australien og Italien forblive hotspots for betydelig yderligere udvidelse af pipeline, udtalte Pacific Green. Selskabet vil også genoplade sin oprindelsesportefølje på det modne britiske marked og tage sine første skridt ind i det spirende polske marked.

"Vi fokuserer på at udrulle næste generations batterienergiparker i storskala og hurtigt - med udgangspunkt i en unik kombination af teknologi, projektudvikling og ekspertise inden for projektfinansiering, sammen med relationer dyrket med betroede partnere i hele BESS forsyningskæden," sagde Scott Poulter, administrerende direktør for Pacific Green.

Konkret planlægger Pacific Green at mere end fordoble sin grønne oprindelsespipeline i Australien til over 6 GWh efter at have sikret jordeksklusivitetsaftaler for to større batterilagringsanlæg (BESS) projekter i Australien med 3 GWh lagerkapacitet sidste år.

Pacific Greens australske team sigter mod finansiel lukning på sin første 500 MWh lagerkapacitet i år, inden starten af kommerciel drift i 2026. Efter at have erhvervet en majoritetsandel i fem batterienergiparker i Italien fra Sphera Energy i 2023 med en samlet kapacitet på 2,8 GWh, sigter Pacific Greens team i Italien mod finansiel lukning på sin første 1,5 GWh lagerkapacitet i år, inden starten af kommerciel drift i 2026.

Det sigter også mod at udvide sin italienske portefølje til næsten 5 GWh i alt.

I Storbritannien har selskabets seneste strategiske milepæle inkluderet idriftsættelse af den 99,8 MWh store Richborough Energy Park, opnåelse af finansiel lukning ved naboen 373,5 MWh Sheaf Energy Park - et af verdens første og største BESS-anlæg finansieret med non-recourse gæld, og overførsel af ejerskab for begge projekter til Sosteneo energy transition fund. Derudover planlægger Pacific Green at træde ind på det polske marked i år med sigte på en oprindelsespipeline på cirka 400 MWh lagerkapacitet.

"Rollen af batterilagring i fremskridtet for energiomstillingen er ikke længere til diskussion - men for at opnå den betydelige vækst, der er nødvendig i driftskapaciteten, skal markedet fordoble indsatsen for at originere arbejdsdygtige projekter og effektivt kommercialisere og udrulle teknologien," sagde Poulter.


Overvejer du Solenergi?
KlimaEnergi leverer solcelleløsninger og serviceydelser til alle, der har et ønske om grøn energi og sund økonomi og er i dag en af Danmarks førende udbydere af komplette solcelleanlæg til private og til erhverv.

For rådgivning eller spørgsmål, kontakt os på:

tlf. +45 75 76 17 00, eller skriv på post@klimaenergi.dk

Besøg os

Åbningstider

Hovedtelefonen:
Mandag – torsdag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-16.00
Fredag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-14.00

FERIE -
VI HOLDER LUKKET I UGE 29+30
GOD SOMMER!

Telefonnummer: 7576 1700

Showroom:
Drop in mandag - torsdag: kl. 08.00-15.30
Drop in fredag: kl. 08.00-13.00

Booking mandag – torsdag: kl. 08.00-16.00
Booking fredag: kl. 08.00-16.00

CVR: 36 49 99 23

crossmenuarrow-down