Prøv vores solcelleberegner

Danmarks ældste solcelleleverandør

10-års tryghedsgaranti

+18 års erfaring og +10.000 installationer i Danmark

Start din rejse
Solceller giver el til den laveste pris

Solceller giver el til den laveste pris.
Solenergi er nu den mest omkostningseffektive kilde til elproduktion, takket være den stadigt forbedrede effektivitet inden for solcelleteknologien. Dette markante skift har gjort solceller til en afgørende del af den danske energiproduktion, hvilket afspejles i deres bidrag på 3,5 GW til den samlede elproduktion i dag. Ifølge prognoser forventes dette tal at nå 35 GW inden 2050.

Under det seneste fællesmøde fra Green Power Denmark i Middelfart fremhævede repræsentanter fra Dansk Solcelleforening og Green Power Denmark betydningen af kommende ændringer og tiltag for tilslutninger af egenproduceret energi til elnettet. Effektiviteten af solcellepaneler forventes at stige betydeligt i de kommende år. Mens det tekniske maksimum for panelernes effekt pr. panel i 2012 lå på 250 kwp, er dette tal nu steget til omkring 650 kwp pr. panel. Samtidig er priserne faldet markant, hvilket bekræfter tendensen, som energirådgiver Kent Bisgaard tidligere har påpeget.

Den stigende effektivitet og de lempelige betingelser og tilslutningsgebyrer for egenproducerende energianlæg har resulteret i øget interesse for investeringer i solcelleanlæg. Det er dog vigtigt at udvise forsigtighed i valget af udbydere, da prissætning og tilbud kan være komplekse og svære at sammenligne. Solcelleanlæg skræddersyet til individuelle forbrugsbehov forbliver den mest fordelagtige investering, men kræver præcis viden om ejendommens forbrugsprofil som grundlag for korrekt dimensionering.

Det er ikke kun det årlige elforbrug, der skal overvejes, men også den præcise timing af elforbruget, når man dimensionerer solcelleanlæg. Den øgede teknologiske effektivitet åbner nu mulighed for at optimere eksisterende solcelleanlæg, hvilket kan resultere i betydelige økonomiske gevinster.

Med disse udviklinger i tankerne er det klart, at solenergi er en attraktiv investering for både boligejere og virksomheder, der ønsker at drage fordel af de økonomiske og miljømæssige fordele ved grøn energi.


Overvejer du Solenergi?
KlimaEnergi leverer solcelleløsninger og serviceydelser til alle, der har et ønske om grøn energi og sund økonomi og er i dag en af Danmarks førende udbydere af komplette solcelleanlæg til private og til erhverv.

For rådgivning eller spørgsmål, kontakt os på:

tlf. +45 75 76 17 00, eller skriv på post@klimaenergi.dk

Besøg os

Åbningstider
Hovedtelefonen:
Mandag – torsdag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-16.00
Fredag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-14.00

Telefonnummer: 7576 1700

Showroom:
Drop in mandag - torsdag: kl. 08.00-15.30
Drop in fredag: kl. 08.00-13.00

Booking mandag – torsdag: kl. 08.00-16.00
Booking fredag: kl. 08.00-16.00

CVR: 36 49 99 23

crossmenuarrow-down