Prøv vores solcelleberegner

Danmarks ældste solcelleleverandør

10-års tryghedsgaranti

+18 års erfaring og +10.000 installationer i Danmark

Start din rejse
Amerika fordobler tarifsatserne på solcellepaneler fra Kina til 50%

Den amerikanske regering fordobler tarifsatserne på import af solcellepaneler fra Kina til 50%.
Den amerikanske præsident Joe Bidens administration har hævet tarifsatserne på import af solcellepaneler fra Kina fra 25% til 50%. Der er også blevet øget tarifsatserne for halvledere, elektriske køretøjer og batterier til elektriske køretøjer fra Kina, blandt andet.

Den amerikanske regering har besluttet at hæve tarifsatserne, den pålægger solcellepaneler importeret fra Kina, fra 25% til 50%.

”Tarifforhøjelsen vil beskytte mod Kinas politikdrevne overkapacitet, der sænker priserne og hæmmer udviklingen af solkapacitet uden for Kina,” udtalte Det Hvide Hus i en erklæring. ”Kina har brugt uretfærdige praksisser til at dominere op mod 80 til 90% af visse dele af den globale solforsyningskæde og forsøger at opretholde denne status quo. Kinesiske politikker og ikke-markedspraksisser oversvømmer de globale markeder med kunstigt billige solmoduler og paneler, hvilket underminerer investeringer i solproduktion uden for Kina.”

Bidens administration har også besluttet at hæve tarifsatserne på aluminium og stål importeret fra Kina fra 0% til 7.5% op til 25%, samt dem, der gælder for halvledere, fra 25% til 50%. Derudover har den besluttet at hæve tarifferne på elektriske køretøjer fra 25% til 100% og dem på lithium-ion-batterier til elektriske køretøjer fra 7.5% til 25%. Regeringen har også øget tarifsatserne på skibs-til-land-kraner og medicinske produkter.

”Amerikanske arbejdere og virksomheder kan konkurrere med hvem som helst - så længe de har fair konkurrence. Men alt for længe har den kinesiske regering brugt uretfærdige, ikke-markedspraksisser,” udtalte den amerikanske regering. ”Kinas tvungne teknologioverførsler og tyveri af intellektuel ejendom har bidraget til dets kontrol med 70%, 80% og endda 90% af den globale produktion af de kritiske input, der er nødvendige for vores teknologier, infrastruktur, energi og sundhedsvæsen - og skabt uacceptable risici for Amerikas forsyningskæder og økonomiske sikkerhed.”


Overvejer du Solenergi?
KlimaEnergi leverer solcelleløsninger og serviceydelser til alle, der har et ønske om grøn energi og sund økonomi og er i dag en af Danmarks førende udbydere af komplette solcelleanlæg til private og til erhverv.

For rådgivning eller spørgsmål, kontakt os på:

tlf. +45 75 76 17 00, eller skriv på post@klimaenergi.dk

Besøg os

Åbningstider
Hovedtelefonen:
Mandag – torsdag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-16.00
Fredag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-14.00

Telefonnummer: 7576 1700

Showroom:
Drop in mandag - torsdag: kl. 08.00-15.30
Drop in fredag: kl. 08.00-13.00

Booking mandag – torsdag: kl. 08.00-16.00
Booking fredag: kl. 08.00-16.00

CVR: 36 49 99 23

crossmenuarrow-down