B2B Login

Prøv vores solcelleberegner

Danmarks ældste solcelleleverandør

10-års tryghedsgaranti

+18 års erfaring og +10.000 installationer i Danmark

Start din rejse
Energistyring til solceller

Energistyring til solceller
Når du har fået grøn energi fra solceller, åbner det op for spændende muligheder for at reducere dit energiforbrug og bidrage til en mere bæredygtig fremtid. Typisk produceres solenergien i løbet af dagen, mens de fleste af os er på arbejde eller ude af huset. Manuelt at styre diverse apparater for at udnytte den producerede energi optimalt kan derfor være en udfordring.

I det sammenhæng bliver et energistyringssystem afgørende. Ved at implementere et intelligent energistyringssystem kan du få mere kontrol over din grønne energi og sikre, at den forbruges mest effektivt. Dette kan være mere fordelagtigt end blot at sælge overskudsenergien videre.

KlimaEnergi Smarbox
KlimaEnergi Smartbox spiller en central rolle i denne proces. Smartboxen fungerer som din partner i bestræbelserne på at reducere energiomkostningerne og minimere dit miljøaftryk. Den intelligente styring analyserer data i realtid og tilpasser strømfordelingen mellem dit solcelleanlæg, batterilagring og elnettet for at optimere din energieffektivitet.

Med et intelligent energistyringssystem kan du også prioritere, hvordan din grønne energi forbruges. For eksempel kan du planlægge, at vaskemaskinen starter før robotstøvsugeren går i gang, og du kan programmere andre apparater til at fungere efter dine præferencer. Dette giver dig mulighed for at tilpasse din energiforbrug til dine daglige rutiner og behov, hvilket kan resultere i yderligere besparelser.

Ved at tage kontrol over din grønne energi med KlimaEnergi Smartbox og et intelligent energistyringssystem kan du ikke kun reducere dine energiomkostninger, men også gøre en aktiv indsats for at skabe en mere bæredygtig og miljøvenlig livsstil.

Læs mere om Smartboxen her


Overvejer du Solenergi?
KlimaEnergi leverer solcelleløsninger og serviceydelser til alle, der har et ønske om grøn energi og sund økonomi og er i dag en af Danmarks førende udbydere af komplette solcelleanlæg til private og til erhverv.

For rådgivning eller spørgsmål, kontakt os på:

tlf. +45 75 76 17 00, eller skriv på post@klimaenergi.dk

Besøg os

Åbningstider
Hovedtelefonen:
Mandag – torsdag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-16.00
Fredag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-14.00

Telefonnummer: 7576 1700

Showroom:
Drop in mandag - torsdag: kl. 08.00-15.30
Drop in fredag: kl. 08.00-13.00

Booking mandag – torsdag: kl. 08.00-16.00
Booking fredag: kl. 08.00-16.00

CVR: 36 49 99 23

crossmenuarrow-down