B2B Login

Prøv vores solcelleberegner

Danmarks ældste solcelleleverandør

10-års tryghedsgaranti

+18 års erfaring og +10.000 installationer i Danmark

Start din rejse
Kan man købe farvede solcellepaneler?

Udforskning af forskellige farvevalg for solcellepaneler.
Mens der eksisterer en bred vifte af motiver bag installationen af solcellepaneler, har mange været tilbageholdende af en enkelt faktor - æstetikken. Med den overvejelse i mente, har flere vendt deres opmærksomhed mod designet af solcellepaneler, hvilket har ført til indførelsen af farvede solcellepaneler.

Disse paneler er designet til at blende ind med farven på taget (eller fremstå i kontrast i visse tilfælde), og fungerer teknisk set på samme måde som traditionelle moduler. Ikke desto mindre repræsenterer de en mere visuelt tiltalende alternativ. Sorte solcellepaneler er eksempelvis blevet stadig mere populære, da de kan tilføre et stilfuldt præg på visse tagtyper. Ikke desto mindre findes der en række forskellige farver at vælge imellem.

Er hvide solcellepaneler mindre effektive?
Hvide solcellepaneler kan muligvis være en smule mindre effektive end traditionelle sorte eller blå moduler. Denne variation kan også variere mellem individuelle farver, idet lysere nuancer generelt er mindre effektive end mørkere. Solcellepaneler fungerer ved at absorbere lys fra solen og omdanne denne energi til elektricitet. Da mørkere paneler reflekterer mindre lys, er de som regel mere effektive.

Uanset farven på solcellepanelerne er forskellen i effektivitet mellem standardpaneler og farvede paneler ikke markant.

Hvorfor anvender man farvede solcellepaneler?
Den primære årsag til at benytte forskellige farver af solcellepaneler er at skabe en harmonisk integration med det tag, de monteres på. Dette indebærer ofte brug af jordfarver som brun, rød og grå, selvom mere livlige farver som pink og grøn også er tilgængelige på markedet. Mens farvede solcellepaneler endnu ikke er udbredte i Danmark, har de vundet indpas i Amerika og visse dele af Europa, hvor farvede tagsten er mere almindelige.

Er farvede solcellepaneler dyrere?
Ja, prisen på farvede solcellepaneler kan variere, men de udgør en dyrere investering end traditionelle sorte paneler. Prisen afhænger desuden af den valgte farve, hvor enkle farvevalg typisk er billigere end mere komplekse og marmorerede designs.

Sælger KlimaEnergi farvet solcellepaneler?
Hos KlimaEnergi tilbyder vi et udvalg af farvede solcellepaneler fra Bisol, der giver dig mulighed for at skabe et solcelleanlæg, der ikke kun er effektivt, men også smukt passer ind i dine omgivelser.

Når du står over for en situation, hvor farveændringer ikke er mulige, er Bisols farvede solcellepaneler den ideelle løsning. Panelerne opfylder ikke kun energibehovene, men tilpasser sig også smukt til eksisterende farvepaletter i overensstemmelse med lokalplanens retningslinjer. Gør en grøn forskel uden at ændre farverne på dit tag – vælg Bisol solcellepaneler for bæredygtighed og en perfekt harmoni med dit miljø. Optimer din energi og bevar æstetikken med Bisol. Panelerne kan fås i farverne:

Terracotta Orange 305W
Deep Red 350W
Forest Green 335W
Alabaster White 255W

Vores farvede solcellepaneler repræsenterer en spændend

e udvikling og de er designet til at tilføre et strejf af personlighed og stil til dit solcelleanlæg. Uanset om du ønsker at skabe et subtilt udtryk eller tilføre en sprælsk farve til dit solcelleanlæg, har vi et udvalg af farver og designs, der passer til dine behov.


Overvejer du Solenergi?
KlimaEnergi leverer solcelleløsninger og serviceydelser til alle, der har et ønske om grøn energi og sund økonomi og er i dag en af Danmarks førende udbydere af komplette solcelleanlæg til private og til erhverv.

For rådgivning eller spørgsmål, kontakt os på:

tlf. +45 75 76 17 00, eller skriv på post@klimaenergi.dk

Besøg os

Åbningstider
Hovedtelefonen:
Mandag – torsdag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-16.00
Fredag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-14.00

Telefonnummer: 7576 1700

Showroom:
Drop in mandag - torsdag: kl. 08.00-15.30
Drop in fredag: kl. 08.00-13.00

Booking mandag – torsdag: kl. 08.00-16.00
Booking fredag: kl. 08.00-16.00

CVR: 36 49 99 23

crossmenuarrow-down