B2B Login

Prøv vores solcelleberegner

Danmarks ældste solcelleleverandør

10-års tryghedsgaranti

+18 års erfaring og +10.000 installationer i Danmark

Start din rejse
Solceller til eternittag

Kan jeg få solceller på mit eternittag?
Som boligejer med et eternittag er det helt naturligt at overveje muligheden for at få solceller installeret. Og heldigvis er svaret som regel ja. Solcelleteknologien har udviklet sig så meget, at solcellepaneler nu kan integreres i næsten enhver type tagkonstruktion, herunder eternittage.

Hvad er et eternittag?
Et eternittag er en tagkonstruktion fremstillet af eternit, en type fibercementmateriale bestående af cement, cellulosefibre og andre forstærkningsmaterialer. Eternittage er kendt for deres holdbarhed, brandsikkerhed og lave vedligeholdelseskrav. De tilbyder også en æstetisk appel, der kan tilpasses forskellige arkitektoniske stilarter.

Ligesom tegltage er eternittage robuste og kan modstå ekstreme vejrforhold og temperaturudsving uden at miste deres strukturelle integritet. Deres brandsikkerhed gør dem til et populært valg blandt boligejere, der prioriterer sikkerheden i deres hjem.

Tagets orientering og hældning
Ligegyldigt hvilket tagmateriale du har, er orienteringen og hældningen vigtige faktorer at overveje for solcelleinstallation. Et eternittag, der vender mod syd og har en passende hældning, giver de bedste betingelser for solcellepanelerne til at opsnappe sollys og producere energi effektivt.

Inden solcelleinstallation er det vigtigt at vurdere dit eternittags tilstand og alder. Ældre eternittage med tegn på forfald eller skader kan kræve reparation eller forstærkning forud for solcellepanelernes montering. Solcellepaneler tilføjer ekstra vægt til dit tag, så det er afgørende at sikre, at eternittaget kan bære denne belastning sikkert. En professionel vurdering af tagets bæreevne er nødvendig for en sikker solcelleinstallation.

Vores solcelleanlæg til eternittag
Hos KlimaEnergi er vi eksperter i solcelleanlæg, der passer til langt de fleste typer tag, herunder eternittage. Vi arbejder tæt sammen med dig for at skabe en løsning, der passer perfekt til dit eternittag. Med materialer af højeste kvalitet og overholdelse af strenge sikkerhedsstandarder kan du være sikker på, at din solcelleinstallation vil være problemfri og økonomisk rentabel.


Overvejer du Solenergi?
KlimaEnergi leverer solcelleløsninger og serviceydelser til alle, der har et ønske om grøn energi og sund økonomi og er i dag en af Danmarks førende udbydere af komplette solcelleanlæg til private og til erhverv.

For rådgivning eller spørgsmål, kontakt os på:

tlf. +45 75 76 17 00, eller skriv på post@klimaenergi.dk

Besøg os

Åbningstider
Hovedtelefonen:
Mandag – torsdag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-16.00
Fredag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-14.00

Telefonnummer: 7576 1700

Showroom:
Drop in mandag - torsdag: kl. 08.00-15.30
Drop in fredag: kl. 08.00-13.00

Booking mandag – torsdag: kl. 08.00-16.00
Booking fredag: kl. 08.00-16.00

CVR: 36 49 99 23

crossmenuarrow-down