B2B Login

Prøv vores solcelleberegner

Danmarks ældste solcelleleverandør

10-års tryghedsgaranti

+18 års erfaring og +10.000 installationer i Danmark

Start din rejse
Solceller til tagpap

Kan jeg få solceller på mit tagpap?
Som boligejer med et tagpaptag er det helt almindeligt at spekulere på, om det overhovedet er muligt at få solceller installeret. Heldigvis er svaret ofte ja! Solcelleteknologien har udviklet sig betydeligt, hvilket gør det muligt at integrere solcellepaneler i næsten enhver tagkonstruktion, herunder tagpap.

Hvad er tagpap?
Tagpap er en type tagdækning fremstillet af asfalt-impregneret filt eller glasfiber. Det er kendt for sin holdbarhed, fleksibilitet og relative lave omkostninger. Tagpap anvendes ofte på flade eller let hældede tage på både kommercielle og private ejendomme. Det er et populært valg på grund af dets modstandsdygtighed over for vejrforhold og dets evne til at skabe en vandtæt barriere.


Hvorfor er tagpap egnet til solceller?
Tagpap er velegnet til solcelleinstallation af flere grunde:

Tagpap er en fleksibel tagdækningsløsning, hvilket gør det lettere at tilpasse solcellepanelerne til tagets overflade. Dette gør det muligt at installere solceller på tagpap uden at ændre tagets struktur eller integritet.

Tagpap er kendt for sin langvarige holdbarhed og modstandsdygtighed over for vejrforhold som regn, sne og vind. Solcellepaneler monteret på tagpap kan derfor forventes at fungere effektivt i mange år med minimal vedligeholdelse. Solcellepaneler er generelt lette og påvirker ikke tagpappets bæreevne væsentligt. Dette gør det lettere at montere solcellepaneler på tagpap uden behov for omfattende strukturelle ændringer eller forstærkninger.

Vores solcelleanlæg til tagpap
Hos KlimaEnergi er vi eksperter i solcelleanlæg, der passer til langt de fleste typer tag, herunder tagpap. Vi arbejder tæt sammen med dig for at skabe en løsning, der passer perfekt til dit tagpap. Med materialer af højeste kvalitet og overholdelse af strenge sikkerhedsstandarder kan du være sikker på, at din solcelleinstallation vil være problemfri og økonomisk rentabel.


Overvejer du Solenergi?
KlimaEnergi leverer solcelleløsninger og serviceydelser til alle, der har et ønske om grøn energi og sund økonomi og er i dag en af Danmarks førende udbydere af komplette solcelleanlæg til private og til erhverv.

For rådgivning eller spørgsmål, kontakt os på:

tlf. +45 75 76 17 00, eller skriv på post@klimaenergi.dk

Besøg os

Åbningstider
Hovedtelefonen:
Mandag – torsdag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-16.00
Fredag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-14.00

Telefonnummer: 7576 1700

Showroom:
Drop in mandag - torsdag: kl. 08.00-15.30
Drop in fredag: kl. 08.00-13.00

Booking mandag – torsdag: kl. 08.00-16.00
Booking fredag: kl. 08.00-16.00

CVR: 36 49 99 23

crossmenuarrow-down