B2B Login

Prøv vores solcelleberegner

Danmarks ældste solcelleleverandør

10-års tryghedsgaranti

+18 års erfaring og +10.000 installationer i Danmark

Start din rejse
Solceller til tegltag

Kan jeg få solceller på mit tegltag?
Det er helt normalt at spørge sig selv som boligejer med et tegltag, om det overhovedet er muligt at få solceller installeret. Men svaret er som regel ja. Solcelleteknologien har virkelig udviklet sig, så solcellepaneler nu kan blive en del af næsten enhver tagkonstruktion, inklusive tegltage.

Hvad er et tegltag?
Et tegltag er en tagkonstruktion, der primært består af teglsten eller lersten, der er formet og brændt ved høje temperaturer. Disse sten tilbyder en karakteristisk æstetik og robusthed, der gør dem til et populært valg for boligejere og bygherrer over hele verden. Tegltag er kendt for deres tidløse udseende og æstetiske appel. De tilføjer et strejf af elegance og charme til enhver bygning og kan tilpasses til at passe til forskellige arkitektoniske stilarter.

Teglstenenes naturlige robusthed gør dem velegnede til at modstå ekstreme vejrforhold og opretholde deres strukturelle integritet over tid. Dette gør tegltage til et langsigtet valg for boligejere, der søger pålidelig beskyttelse mod elementerne. Tegltag har naturlige isolerende egenskaber, der kan bidrage til at reducere energiforbruget til opvarmning og køling af hjemmet. Dette skaber et mere behageligt indeklima og kan resultere i betydelige energibesparelser på lang sigt.

Selvom tegltage kræver minimal vedligeholdelse, kan regelmæssig inspektion og reparation være nødvendig for at opretholde deres ydeevne og æstetiske appel over tid.

Tagets orientering og hældning
Det vigtigste er at sikre, at dit tag vender mod syd og har en passende hældning. Det giver solcellepanelerne den bedste chance for at opsnappe sollys og producere energi effektivt. Så hvis dit tag vender den rigtige vej og hælder lidt, så er du godt på vej!

Tilstand og alder
Det er også vigtigt at tage hensyn til dit tags tilstand og alder. Ældre tegltage, der viser tegn på forfald eller strukturelle problemer, kan kræve lidt ekstra kærlighed, før solcelleinstallationen kan begynde. Men fortvivl ikke, med lidt vedligeholdelse kan de fleste tegltage nemt klare solcellepanelerne.

Tagets bæreevne
Solcellepaneler er ikke tunge som bly, men de tilføjer alligevel lidt ekstra vægt til dit tag. Det er derfor vigtigt at sikre, at dit tegltag kan bære den ekstra belastning. En hurtig inspektion udført af en professionel kan give dig svaret på, om dit tag er klar til solcelleeventyret.

Vores solcelleanlæg til tegltag
Hos KlimaEnergi er vi eksperter i solcelleanlæg, der passer til langt de fleste typer tag, herunder tegltage. Vi arbejder tæt sammen med dig for at skabe en løsning, der passer perfekt til dit tegltag. Med materialer af højeste kvalitet og overholdelse af strenge sikkerhedsstandarder kan du være sikker på, at din solcelleinstallation vil være problemfri og økonomisk rentabel.


Overvejer du Solenergi?
KlimaEnergi leverer solcelleløsninger og serviceydelser til alle, der har et ønske om grøn energi og sund økonomi og er i dag en af Danmarks førende udbydere af komplette solcelleanlæg til private og til erhverv.

For rådgivning eller spørgsmål, kontakt os på:

tlf. +45 75 76 17 00, eller skriv på post@klimaenergi.dk

Besøg os

Åbningstider
Hovedtelefonen:
Mandag – torsdag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-16.00
Fredag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-14.00

Telefonnummer: 7576 1700

Showroom:
Drop in mandag - torsdag: kl. 08.00-15.30
Drop in fredag: kl. 08.00-13.00

Booking mandag – torsdag: kl. 08.00-16.00
Booking fredag: kl. 08.00-16.00

CVR: 36 49 99 23

crossmenuarrow-down