B2B Login
B2B Login

Prøv vores solcelleberegner

Danmarks ældste solcelleleverandør

10-års tryghedsgaranti

+18 års erfaring og +10.000 installationer i Danmark

Start din rejse
Hvad er forskellen på WP, KWP, KW og KWH?

Forskellen på WP, KWP, KW og KWH: En oversigt
Når vi taler om solcelleanlæg og elektrisk energi, kommer vi ofte over forskellige enheder, der kan virke lidt forvirrende. WP, KWP, KW og KWH er alle inden for det elektriske felt, men hvad er egentlig forskellen på dem?

WP - WATTPEAK
WP står for WattPeak, og det er en kortvarig måling af strømstyrke. Denne måling angiver, hvor meget energi et solcellepanel kan forventes at afgive ved en indstråling på 1.000 watt. Et standard solcellepanel kan fx være på 280Wp.

KWP - KILOWATTPEAK
KWP står for KilowattPeak, og det er en variant af WP. I stedet for at måle i Wp, måler KWP i 1000 W. Denne måling giver en opgave om den maksimale strømstyrke, der kan produceres af et solcellepanel.

KW - KILOWATT
KW står for Kilowatt, og det er en enhed for den samlede strømstyrke over en periode. Denne måling giver en opgave om den samlede strømstyrke, der kan produceres af et solcellepanel over en given tid.

KWH - KILOWATT-TIME
KWH står for Kilowatt-Timer, og det er en enhed for den samlede energi over en periode. Denne måling giver et overblik over den samlede energi, der kan produceres af et solcellepanel over en given tid.

Kort fortalt er WP og KWP kortvarige målinger af strømstyrke, mens KW og KWH er mere langevarende målinger af strømstyrke og energi.


Overvejer du Solenergi?
KlimaEnergi leverer solcelleløsninger og serviceydelser til alle, der har et ønske om grøn energi og sund økonomi og er i dag en af Danmarks førende udbydere af komplette solcelleanlæg til private og til erhverv.

For rådgivning eller spørgsmål, kontakt os på:

tlf. +45 75 76 17 00, eller skriv på post@klimaenergi.dk

Besøg os

Åbningstider

Hovedtelefonen:
Mandag – torsdag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-16.00
Fredag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-14.00

FERIE -
VI HOLDER LUKKET I UGE 29+30
GOD SOMMER!

Telefonnummer: 7576 1700

Showroom:
Drop in mandag - torsdag: kl. 08.00-15.30
Drop in fredag: kl. 08.00-13.00

Booking mandag – torsdag: kl. 08.00-16.00
Booking fredag: kl. 08.00-16.00

CVR: 36 49 99 23

crossmenuarrow-down