B2B Login
B2B Login

Prøv vores solcelleberegner

Danmarks ældste solcelleleverandør

10-års tryghedsgaranti

+18 års erfaring og +10.000 installationer i Danmark

Start din rejse
Sådan kan AI sænke danske elregninger

Sådan kan AI hjælpe med at sænke danske elregninger
Danmark er velsignet med et overflødighedshorn af vedvarende energikilder, hvilket medfører store udsving i elpriserne og en overbelastningstruet elnet. For den almindelige dansker betyder det højere elpriser, men for dem med solceller, solcellebatterier og intelligent energistyring som KlimaEnergi SmartBox er det en mulighed for at udnytte dette til deres fordel.

Intelligent energistyring, såsom Klimaenergi SmartBoxen, optimerer husstandens energiforbrug for at sikre, at elregningen er så lav som muligt, samtidig med at fordelene ved grønne apparater, som solceller, maksimeres. SmartBoxen køber strøm, når priserne er lavest, typisk under overbelastning af elnettet. I modsat ende sælges overskydende strøm, når priserne er højst på grund af mangel på grøn energi.

På denne måde sikrer intelligent energistyring, at husstanden forsynes med billig og vedvarende energi samtidig med at bidrage til at stabilisere elnettet.

Men hvordan fungerer det i praksis?
SmartBoxen, den intelligente energistyringsenhed, er en lille computer med kunstig intelligens, der installeres i husstanden. Ved at forbinde til elbørsen Nord Pool, vejrudsigten og husstandens grønne enheder og forbrugsmønster, indsamler Smartboxen data om forbruget og bruger dem til at optimere, hvornår el købes og sælges, og hvornår der tændes og slukkes for grønne enheder.

Med intelligent energistyring, som minimum med solceller og et solcellebatteri, kan husstande spare mange tusinde kroner årligt på elregningen. Ved at udnytte egenproduktionen af el og batteriets evne til at lagre strøm fra solceller og elnettet, skaber SmartBoxen et fundament for besparelser.

Essensen af intelligent energistyring er at sikre faste lave elpriser på alt den strøm, en husstand skal købe, samtidig med at det aflaster det overbelastede elnet. Med SmartBox forbundet husstande kan Danmark opnå et CO2-neutralt elnet og bidrage til at forhindre en stigning på 1,5 grader i verdenstemperaturen. Teknologien er tilgængelig, og den økonomiske gevinst er klar - det er nu, vi skal handle.


Overvejer du Solenergi?
KlimaEnergi leverer solcelleløsninger og serviceydelser til alle, der har et ønske om grøn energi og sund økonomi og er i dag en af Danmarks førende udbydere af komplette solcelleanlæg til private og til erhverv.

For rådgivning eller spørgsmål, kontakt os på:

tlf. +45 75 76 17 00, eller skriv på post@klimaenergi.dk

Besøg os

Åbningstider

Hovedtelefonen:
Mandag – torsdag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-16.00
Fredag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-14.00

FERIE -
VI HOLDER LUKKET I UGE 29+30
GOD SOMMER!

Telefonnummer: 7576 1700

Showroom:
Drop in mandag - torsdag: kl. 08.00-15.30
Drop in fredag: kl. 08.00-13.00

Booking mandag – torsdag: kl. 08.00-16.00
Booking fredag: kl. 08.00-16.00

CVR: 36 49 99 23

crossmenuarrow-down