B2B Login
B2B Login

Prøv vores solcelleberegner

Danmarks ældste solcelleleverandør

10-års tryghedsgaranti

+18 års erfaring og +10.000 installationer i Danmark

Start din rejse
Spar penge med intelligent energistyring

Optimer din grønne energi
Er du stolt ejer af grøn energi fra solceller? Så er det tid til at tage din energiforvaltning til det næste niveau. Uanset om det er i dit hjem eller på din arbejdsplads, kan det være afgørende at implementere et energistyringssystem for at maksimere udnyttelsen af din egenproducerede energi og minimere spild.

Automatiseret energiforvaltning
Når solen skinner, og dine solceller producerer energi, er det typisk på et tidspunkt, hvor de fleste af os er væk hjemmefra og ikke har brug for den energi. Dette kan resultere i spild af den grønne energi, medmindre der er et system på plads til at håndtere det.

Fleksibel styring af din grønne energi
Nye undersøgelser i 2024 viser, at danskerne er åbne for intelligent energistyring i deres hjem. Komfort og pris er dog en afgørende faktorer. Med en KlimaEnergi SmartBox kan du ikke kun spare penge, men også øge din komfort og bekvemmelighed ved at have fuld kontrol over dit energiforbrug.

Med intelligent energistyring kan du prioritere og kontrollere, hvordan din grønne energi forbruges. Vaskemaskinen, opvaskemaskinen, varmepumpen - du bestemmer rækkefølgen. Dette gør det muligt for dig at maksimere udnyttelsen af din egenproducerede energi på en nem og effektiv måde, samtidig med at du reducerer behovet for at købe strøm fra nettet.

Med en KlimaEnergi SmartBox kan du automatisere og optimere forbruget af din egenproducerede grønne energi. Dette avancerede system forbinder sig til elnettet og vejrprognoserne for at analysere og tilpasse forbruget af energi i realtid. Ved at analysere dit energiforbrug og vejrprognoserne kan SmartBoxen træffe intelligente beslutninger om, hvornår det er mest optimalt at bruge den producerede energi, og hvornår den skal gemmes til senere brug.


Overvejer du Solenergi?
KlimaEnergi leverer solcelleløsninger og serviceydelser til alle, der har et ønske om grøn energi og sund økonomi og er i dag en af Danmarks førende udbydere af komplette solcelleanlæg til private og til erhverv.

For rådgivning eller spørgsmål, kontakt os på:

tlf. +45 75 76 17 00, eller skriv på post@klimaenergi.dk

Besøg os

Åbningstider

Hovedtelefonen:
Mandag – torsdag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-16.00
Fredag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-14.00

FERIE -
VI HOLDER LUKKET I UGE 29+30
GOD SOMMER!

Telefonnummer: 7576 1700

Showroom:
Drop in mandag - torsdag: kl. 08.00-15.30
Drop in fredag: kl. 08.00-13.00

Booking mandag – torsdag: kl. 08.00-16.00
Booking fredag: kl. 08.00-16.00

CVR: 36 49 99 23

crossmenuarrow-down