B2B Login
B2B Login

Prøv vores solcelleberegner

Danmarks ældste solcelleleverandør

10-års tryghedsgaranti

+18 års erfaring og +10.000 installationer i Danmark

Start din rejse
Hvorfor du bør blive solcellepartner

Hvorfor du burde blive solcellepartner
I dagens hurtigt skiftende verden er der en stigende opmærksomhed på bæredygtighed og den grønne omstilling. Som installatør er du sandsynligvis allerede bekendt med denne udvikling og har måske endda overvejet, hvordan din virksomhed kan spille en rolle i fremme af miljøvenlige løsninger. En af de mest lovende muligheder i denne henseende er solenergi, en ren og vedvarende energikilde, der er blevet stadig mere populær som alternativ til traditionelle energikilder.

Men hvordan kan du som installatør drage fordel af denne stigende efterspørgsel efter solenergiløsninger?

Adgang til eksklusive ressourcer og teknologi
Som solcellepartner hos KlimaEnergi får du adgang til et omfattende udvalg af solcelleprodukter og tilbehør af højeste kvalitet. Vores samarbejde med førende producenter og leverandører sikrer, at du altid har adgang til de nyeste og mest avancerede solenergiteknologier på markedet. Dette giver dig mulighed for at tilbyde dine kunder skræddersyede og innovative solenergiløsninger, der passer perfekt til deres behov og budget.

Ved at blive solcellepartner hos KlimaEnergi får du også adgang til eksklusiv teknisk support og træning fra vores team af eksperter. Dette sikrer, at du altid er opdateret med de seneste trends og udviklinger inden for solenergi, så du kan levere den bedst mulige service til dine kunder.

Mulighed for at øge din omsætning
At tilføje solceller til din forretningsportefølje kan være en effektiv måde at øge din omsætning og vækstpotentiale på. Med den stigende efterspørgsel efter solenergi vil du have mulighed for at tiltrække nye kunder og udvide din kundebase. Mange virksomheder og husholdninger ser på solenergi som en måde at reducere deres energiomkostninger og CO2-udledninger på, og ved at tilbyde dem solceller kan du imødekomme deres behov og samtidig øge din indtjening.

Ved at blive solcellepartner hos KlimaEnergi vil du også kunne drage fordel af forskellige incitamenter og tilskudsordninger, der kan hjælpe med at reducere dine investeringsomkostninger og forbedre din økonomiske rentabilitet. Dette kan omfatte skatteincitamenter, tilskud fra lokale myndigheder og finansieringsmuligheder til at hjælpe dine kunder med at finansiere deres solenergiprojekter.

Bidrag til bæredygtighed
Som solcellepartner hos KlimaEnergi er du med til at fremme bæredygtighed og den grønne omstilling. Solenergi er en ren og vedvarende energikilde, der ikke kun reducerer vores afhængighed af fossile brændstoffer, men også reducerer vores CO2-udledninger og miljøpåvirkning. Ved at tilbyde dine kunder solenergiløsninger hjælper du dem med at reducere deres miljøaftryk og skabe en mere bæredygtig fremtid for vores planet.

Registrer dig som solcellepartner her


Overvejer du Solenergi?
KlimaEnergi leverer solcelleløsninger og serviceydelser til alle, der har et ønske om grøn energi og sund økonomi og er i dag en af Danmarks førende udbydere af komplette solcelleanlæg til private og til erhverv.

For rådgivning eller spørgsmål, kontakt os på:

tlf. +45 75 76 17 00, eller skriv på post@klimaenergi.dk


Besøg os

Åbningstider

Hovedtelefonen:
Mandag – torsdag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-16.00
Fredag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-14.00

FERIE -
VI HOLDER LUKKET I UGE 29+30
GOD SOMMER!

Telefonnummer: 7576 1700

Showroom:
Drop in mandag - torsdag: kl. 08.00-15.30
Drop in fredag: kl. 08.00-13.00

Booking mandag – torsdag: kl. 08.00-16.00
Booking fredag: kl. 08.00-16.00

CVR: 36 49 99 23

crossmenuarrow-down