B2B Login
B2B Login

Prøv vores solcelleberegner

Danmarks ældste solcelleleverandør

10-års tryghedsgaranti

+18 års erfaring og +10.000 installationer i Danmark

Start din rejse
Øg din indtjening med solceller

Øg din indtjening med solenergi
I jagten på nye måder at forbedre din forretning og øge din indtjening på, er solenergi en af de mest lovende muligheder i dagens marked, hvor bæredygtighed og grøn energi er i centrum. Ved at tilføje solcelleinstallationer til din portefølje kan du både imødekomme den stigende efterspørgsel efter vedvarende energikilder og skabe en betydelig indtægtskilde for din virksomhed.

Øget Efterspørgsel på Solenergi:
Solenergiindustrien har oplevet en eksplosiv vækst de seneste år, drevet af stigende miljøbevidsthed, faldende omkostninger ved solcelleanlæg og forskellige politiske incitamenter. Flere og flere husholdninger og virksomheder søger at reducere deres energiomkostninger og miljøpåvirkning ved at skifte til solenergi. Som installatør har du en enestående mulighed for at imødekomme denne efterspørgsel og tilbyde dine kunder en løsning, der både sparer penge og bidrager til en bæredygtig fremtid.

Diversificering af din forretningsportefølje
Ved at inkludere solenergi i din forretningsportefølje kan du diversificere dine indtægtskilder og reducere din afhængighed af traditionelle installationsprojekter. Dette kan være særligt fordelagtigt i perioder med økonomisk usikkerhed eller svingende markedsforhold. Solenergiinstallationer tilbyder en stabil og voksende indtægtskilde, der kan hjælpe med at sikre din forretnings langsigtede bæredygtighed og succes.

Tiltrækning af nye kunder
Ved at tilbyde solcelleinstallationer kan du tiltrække en bredere kundebase, herunder miljøbevidste forbrugere, virksomheder, der søger at reducere deres energiomkostninger, og ejendomsejere, der ønsker at øge deres ejendomsværdi. Solenergi er en attraktiv løsning for mange forskellige typer af kunder, og ved at positionere dig selv som en ekspert inden for solenergi kan du differentiere din virksomhed fra konkurrenterne og skabe nye forretningsmuligheder.

Forbedrede marginaler
Solenergiinstallationer kan ofte tilbyde bedre profitmarginer sammenlignet med traditionelle installationsprojekter. Derudover er der mange tilskudsordninger og incitamenter tilgængelige for både installatører og kunder, der kan hjælpe med at reducere omkostningerne ved solcelleanlæg og øge din indtjening. Ved at udnytte disse finansieringsmuligheder kan du gøre solenergi mere attraktivt for dine kunder og samtidig forbedre din egen bundlinje.

Registrer dig som solcellepartner hos KlimaEnergi her


Overvejer du Solenergi?
KlimaEnergi leverer solcelleløsninger og serviceydelser til alle, der har et ønske om grøn energi og sund økonomi og er i dag en af Danmarks førende udbydere af komplette solcelleanlæg til private og til erhverv.

For rådgivning eller spørgsmål, kontakt os på:

tlf. +45 75 76 17 00, eller skriv på post@klimaenergi.dk

Besøg os

Åbningstider

Hovedtelefonen:
Mandag – torsdag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-16.00
Fredag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-14.00

FERIE -
VI HOLDER LUKKET I UGE 29+30
GOD SOMMER!

Telefonnummer: 7576 1700

Showroom:
Drop in mandag - torsdag: kl. 08.00-15.30
Drop in fredag: kl. 08.00-13.00

Booking mandag – torsdag: kl. 08.00-16.00
Booking fredag: kl. 08.00-16.00

CVR: 36 49 99 23

crossmenuarrow-down