B2B Login
B2B Login

Prøv vores solcelleberegner

Danmarks ældste solcelleleverandør

10-års tryghedsgaranti

+18 års erfaring og +10.000 installationer i Danmark

Start din rejse
Solceller som nødenergi

Solceller som nødenergi.
Virker det som om, at vejret er blevet mere uforudsigeligt? I de seneste år har Danmark været vidne til usædvanlige vejr begivenheder såsom ekstreme hedebølger, kraftig regn og oversvømmelser samt voldsomme storme. Disse begivenheder forstyrrer ikke kun dagligdagen, men fører også til omfattende strømafbrydelser. Når vi står over for disse udfordringer, bliver det afgørende at forberede os på nødsituationer forårsaget af naturkatastrofer.

Vær Forberedt.
At være uden elektricitet i de kolde vintre eller varme somre er ikke kun upraktisk; det kan være farligt.

Når du er udstyret med solenergi til nødsituationer, kan du opretholde et behageligt hjemmemiljø, holde vigtige enheder som telefoner og bærbare computere opladet til kommunikation og sikre, at kritiske apparater som køleskabe og belysning forbliver funktionsdygtige.

Ifølge nylige undersøgelser er en betydelig del af strømafbrydelserne i Danmark forårsaget af dårlige vejrforhold og aldring af elektriske netværk. Storme, kraftige snefald og lynnedslag kan beskadige strømlinjer og udstyr, hvilket fører til omfattende afbrydelser af elektricitet. Desuden kan stigende energibehov under hedebølger eller kuldebølger overbelaste netværket og forårsage yderligere nedbrud.

Mellem 2000 og 2021 var vejrrelaterede afbrydelser ansvarlige for en betydelig majoritet af større forstyrrelser, hvilket understreger hvor sårbare de traditionelle kraftsystemer er over for klimaforandringer.

Hvordan Beskytter Du Dig Mod Strømafbrydelser?
Når folk tænker på backup strøm, tænker de ofte på benzin generatorer. Imidlertid udgør disse generatorer sikkerhedsrisici på grund af kulilteemissioner og brændstofopbevaringsproblemer under ekstreme vejrforhold. I modsætning hertil bliver solcelleanlæg stadig mere populære som et sikrere og mere bæredygtigt alternativ, især i områder der er tilbøjelige til alvorlige vejrforhold.

Bliv uafhængig med en solgenerator.
Hvad er en solgenerator egentlig? Den ligner typisk en kompakt enhed, udstyret med en inverter, laderegulator og batterier, og er designet til at udnytte solenergi til elektricitetsproduktion. I modsætning til traditionelle generatorer er solgeneratorer sikre at bruge indendørs, udsender ingen skadelige emissioner og kan nemt oplades med solpaneler eller andre strømkilder.

Solgeneratorer kan drive essentielle husholdningsapparater som computere, køleskabe og opvarmningsenheder og sikre pålidelig backup strøm under længerevarende afbrydelser. Til udvidede strømbehov er der tilgængelige yderligere batteriopbevaringsmuligheder, hvilket sikrer kontinuerlig energiforsyning.

Hvorfor Bruge Solenergi til Backup Under Nødsituationer?
Solgeneratorer tilbyder klare fordele frem for konventionelle generatorer. De arbejder lydløst, kræver minimal vedligeholdelse og er miljøvenlige. Ved at bruge solenergi kan husstande reducere afhængigheden af fossile brændstoffer og bidrage til en renere energifremtid.

Ved at omfavne solenergi til nødberedskab forbedrer vi ikke kun vores modstandsdygtighed mod strømafbrydelser, men fremmer også bæredygtighed. Mens Danmark står over for stadig mere uforudsigelige vejrforhold, kan investering i solenergiløsninger give ro i sindet og sikre uafbrudt elektricitetsforsyning under vanskelige omstændigheder.


Overvejer du Solenergi?
KlimaEnergi leverer solcelleløsninger og serviceydelser til alle, der har et ønske om grøn energi og sund økonomi og er i dag en af Danmarks førende udbydere af komplette solcelleanlæg til private og til erhverv.

For rådgivning eller spørgsmål, kontakt os på:

tlf. +45 75 76 17 00, eller skriv på post@klimaenergi.dk

Besøg os

Åbningstider

Hovedtelefonen:
Mandag – torsdag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-16.00
Fredag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-14.00

FERIE -
VI HOLDER LUKKET I UGE 29+30
GOD SOMMER!

Telefonnummer: 7576 1700

Showroom:
Drop in mandag - torsdag: kl. 08.00-15.30
Drop in fredag: kl. 08.00-13.00

Booking mandag – torsdag: kl. 08.00-16.00
Booking fredag: kl. 08.00-16.00

CVR: 36 49 99 23

crossmenuarrow-down