B2B Login
B2B Login

Prøv vores solcelleberegner

Danmarks ældste solcelleleverandør

10-års tryghedsgaranti

+18 års erfaring og +10.000 installationer i Danmark

Start din rejse
Tag din energi med dig på farten

Tag din energi med dig på farten.
Er du en af dem, der altid er på farten? Uanset om du er på eventyr i naturen, til festivaler eller bare på en længere køretur, er en mobil solcelleoplader din ultimative løsning til at holde dine enheder opladet, uanset hvor du befinder dig.

Hvorfor vælge en mobil solcelleoplader?
En mobil solcelleoplader tilbyder en række fordele. Du behøver ikke længere at bekymre dig om at finde en stikkontakt; du kan oplade dine enheder direkte fra solens energi, hvilket giver dig øget fleksibilitet og uafhængighed, uanset om du er i ørkenen eller på en campingplads.

Solcelleopladere udnytter solenergi, en ren og vedvarende energikilde, hvilket ikke blot reducerer CO2-udledningen, men også bidrager til at bevare miljøet.

Med en mobil solcelleoplader behøver du aldrig bekymre dig om, at dine enheder løber tør for strøm. Uanset om det er din telefon, tablet, kamera eller andre gadgets, kan du regne med, at solcelleopladere leverer strøm, når du har mest brug for det.

Mobil solcelleoplader i praksis
En mobile solcelleoplader er specielt designet til at opfylde dine behov, uanset hvor du er på vej hen. Den er udstyret med kraftfulde solcellepaneler, der effektivt omdanner solens stråler til elektricitet. Du kan nemt tilslutte dine enheder via USB-porte, så du altid kan holde dem kørende, uanset om du er på campingpladsen, på stranden eller i bilen.

Vil du være forberedt på enhver situation og samtidig gøre en positiv forskel for miljøet? Så invester i en mobil solcelleoplader i dag. Find den perfekte løsning, der passer til dine behov og din livsstil. Med en mobil solcelleoplader er du altid klar til at møde verden med fuld strøm.


Overvejer du Solenergi?
KlimaEnergi leverer solcelleløsninger og serviceydelser til alle, der har et ønske om grøn energi og sund økonomi og er i dag en af Danmarks førende udbydere af komplette solcelleanlæg til private og til erhverv.

For rådgivning eller spørgsmål, kontakt os på:

tlf. +45 75 76 17 00, eller skriv på post@klimaenergi.dk

Besøg os

Åbningstider

Hovedtelefonen:
Mandag – torsdag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-16.00
Fredag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-14.00

FERIE -
VI HOLDER LUKKET I UGE 29+30
GOD SOMMER!

Telefonnummer: 7576 1700

Showroom:
Drop in mandag - torsdag: kl. 08.00-15.30
Drop in fredag: kl. 08.00-13.00

Booking mandag – torsdag: kl. 08.00-16.00
Booking fredag: kl. 08.00-16.00

CVR: 36 49 99 23

crossmenuarrow-down