B2B Login
B2B Login

Prøv vores solcelleberegner

Danmarks ældste solcelleleverandør

10-års tryghedsgaranti

+18 års erfaring og +10.000 installationer i Danmark

Start din rejse
Det er sommer. Skal jeg investere i solceller?

Det er sommer. Skal jeg investere i solceller?
Solceller er en miljøvenlig og bæredygtig metode til at generere elektricitet. De tilbyder virksomheder og boliger verden over en ren energikilde, der kan reducere afhængighed af traditionelle energikilder. Selvom solceller er effektive året rundt, er sommeren særligt gunstig for solenergi.

Sommeren er naturligvis ideel til solceller, da de er designet til at udnytte solens lys. For at sikre, at solceller forbliver en god investering, er det vigtigt at forstå de unikke fordele ved at have solceller om sommeren.

En stor del af solenergien, nemlig omkring 42%, produceres om sommeren, hvilket gør juni til august til de mest produktive måneder. Grafen højre for demonstrerer tydeligt, at solenergi er en stabil investering året rundt, da solcellerne trives godt i seks ud af tolv måneder. Dog bør det bemærkes, at næsten en fjerdedel af produktionen sker i vinterhalvåret, hvilket understreger solcellernes året-rundt-værdi.

Fordele ved solceller om sommeren:

Bæredygtigt klimabidrag:
Ved at producere din egen elektricitet fra solen reducerer du dit CO2-aftryk betydeligt. Solceller er en ren energikilde, der ikke udleder skadelige drivhusgasser eller forurenende stoffer. Investering i solceller om sommeren og året rundt bidrager derfor til en mere bæredygtig og grøn fremtid.

Økonomiske besparelser ved solenergi:
Sommermånederne medfører typisk øget energiforbrug på grund af brugen af aircondition og andre køleanlæg. Ved at investere i solceller kan du drage fordel af det ekstra sollys og generere den ekstra elektricitet, der er nødvendig for at dække forbruget ind. Dette vil reducere din afhængighed af elnettet og resultere i betydelige økonomiske besparelser.

Solceller udnytter de lange sommeraftener:
Solcellers effektivitet påvirkes af temperaturerne, men i Danmark er høje temperaturer sjældent et problem. De lange sommerdage giver solcellerne ekstra tid til at opsamle solens energi og producere elektricitet. Med flere soltimer øges den samlede mængde energi, der genereres af solcelleanlægget, hvilket fører til endnu større besparelser på din elregning.

  En investering i solceller om sommeren er således ikke kun en økonomisk fordelagtig beslutning, men også en handling mod en mere bæredygtig fremtid.


  Overvejer du Solenergi?
  KlimaEnergi leverer solcelleløsninger og serviceydelser til alle, der har et ønske om grøn energi og sund økonomi og er i dag en af Danmarks førende udbydere af komplette solcelleanlæg til private og til erhverv.

  For rådgivning eller spørgsmål, kontakt os på:

  tlf. +45 75 76 17 00, eller skriv på post@klimaenergi.dk

  Besøg os

  Åbningstider

  Hovedtelefonen:
  Mandag – torsdag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-16.00
  Fredag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-14.00

  FERIE -
  VI HOLDER LUKKET I UGE 29+30
  GOD SOMMER!

  Telefonnummer: 7576 1700

  Showroom:
  Drop in mandag - torsdag: kl. 08.00-15.30
  Drop in fredag: kl. 08.00-13.00

  Booking mandag – torsdag: kl. 08.00-16.00
  Booking fredag: kl. 08.00-16.00

  CVR: 36 49 99 23

  crossmenuarrow-down