B2B Login
B2B Login

Prøv vores solcelleberegner

Danmarks ældste solcelleleverandør

10-års tryghedsgaranti

+18 års erfaring og +10.000 installationer i Danmark

Start din rejse
Solceller har aldrig været billigere end i 2024

Solceller har aldrig været billigere end i 2024.
Midt i omfattende økonomiske svingninger er prisen på solcellepaneler i Danmark faldet drastisk, hvilket giver en unik mulighed for boligejere, der er interesserede i bæredygtige energiløsninger. Dette historiske prisfald kan i høj grad tilskrives Kinas markante øgning i produktionskapacitet, hvilket har oversvømmet markedet med polysilicium – det primære materiale i solcelleproduktion. Hvad der engang kostede $475 pr. kilogram i 2008, sælges nu for kun $10,7 på det kinesiske marked i 2023, hvilket understreger den drastiske ændring i markedsdynamikken.

For European Energy og andre udviklere inden for vedvarende energi er dette prisfald et afgørende vendepunkt. Selvom de måske ikke direkte drager fordel af prisfald på spotmarkedet på grund af deres indkøbsstrategier, står individuelle forbrugere til at drage fordel af disse historisk lave priser. Nogle danske solcellevirksomheder har rapporteret en sænkning af priserne med over 35% fra deres højdepunkt, hvilket gør solenergi mere tilgængelig end nogensinde før.

Dette skift sker på et tidspunkt, hvor omkostningerne til traditionel energi stiger på grund af geopolitiske spændinger og forsyningskædeproblemer. Ironisk nok, mens alt fra dagligvarer til boliglån har set voldsomme stigninger, har solceller modstået denne trend, hvilket stemmer overens med bredere bestræbelser på bæredygtighed. Den stigende forbrugerinteresse efter de seneste energikriser har ført til øget konkurrence på solcellemarkedet, hvilket betyder bedre tilbud til boligejere.

På trods af de nuværende historisk lave priser er bæredygtigheden af disse lavere priser usikker. Udsving i polysiliciumpriser tjener som en påmindelse om, at markedsforholdene kan ændre sig hurtigt. Ikke desto mindre præsenterer den nuværende situation en unik mulighed for individer til at investere i grønne energiløsninger, der ikke kun gavner miljøet, men også tilbyder betydelige langsigtede besparelser. Mens industrien fortsætter med at udvikle sig, vil strategiske beslutninger omkring indkøb og produktion spille en afgørende rolle i formningen af fremtidens landskab for solenergi.


Overvejer du Solenergi?
KlimaEnergi leverer solcelleløsninger og serviceydelser til alle, der har et ønske om grøn energi og sund økonomi og er i dag en af Danmarks førende udbydere af komplette solcelleanlæg til private og til erhverv.

For rådgivning eller spørgsmål, kontakt os på:

tlf. +45 75 76 17 00, eller skriv på post@klimaenergi.dk

Besøg os

Åbningstider

Hovedtelefonen:
Mandag – torsdag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-16.00
Fredag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-14.00

FERIE -
VI HOLDER LUKKET I UGE 29+30
GOD SOMMER!

Telefonnummer: 7576 1700

Showroom:
Drop in mandag - torsdag: kl. 08.00-15.30
Drop in fredag: kl. 08.00-13.00

Booking mandag – torsdag: kl. 08.00-16.00
Booking fredag: kl. 08.00-16.00

CVR: 36 49 99 23

crossmenuarrow-down