B2B Login
B2B Login

Prøv vores solcelleberegner

Danmarks ældste solcelleleverandør

10-års tryghedsgaranti

+18 års erfaring og +10.000 installationer i Danmark

Start din rejse
AI kan hente strøm for dig når det er billigst

AI kan hente strøm for dig når det er billigst
Danmarks store mængder af vedvarende energikilder medfører betydelige udsving i elpriserne og belaster elnettet. Dette resulterer ofte i højere elomkostninger for den gennemsnitlige dansker. Men husstande, der er udstyret med solceller, solbatterier og intelligent energistyring, kan udnytte disse udsving til deres fordel.

Intelligent energistyringssystemer som f.eks. KlimaEnergis Smartbox optimerer husstandens elforbrug for at minimere regningerne og maksimere fordelene ved grønne teknologier som solceller. Smartboxen køber strøm, når priserne er lavest, sommetider endda under perioder med negativ prisfastsættelse, når nettet er overbelastet med vedvarende energi. Omvendt kan overskudsstrøm sælges, når priserne er højest, typisk i perioder med lav tilgængelighed af vedvarende energi, hvor fossile brændstoffer trækkes på.

Denne tilgang sikrer, at husstande får billig og bæredygtig energi samtidig med, at de bidrager til netstabiliteten i spids- og lavbelastningsperioder.

Men hvordan fungerer intelligent energioptimering?
Smartboxen, den intelligente energistyringsenhed, er en lille computer med indbygget kunstig intelligens installeret i husstande.

Forbundet til elmarkedet Nord Pool, vejrprognoser og husstandens grønne teknologier og forbrugsmønstre, indsamler Smartboxen data til automatisk at optimere elforbrug, køb og salg samt drift af grønne enheder.

For at drage fordel af intelligent energistyring kræves et typisk solcelleanlæg med solbatteri i husstanden, hvilket kan resultere i betydelige årlige besparelser på elregningen. Dette er baseret på egenproduktion af elektricitet samt batteriets evne til at lagre strøm fra både solceller og elnettet, hvilket danner grundlaget for Smartboxens besparelser. En grønnere fremtid med lave elregninger.

Essensen af intelligent energistyring er at sikre faste lave elpriser på alt den strøm, en husstand skal købe, samtidig med at det hjælper med den store belastning, som vedvarende energi lægger på elnettet.

Med et Danmark, hvor husstande er tilsluttet en Smartbox, kan vi opnå et CO2-neutralt dansk elnet og bidrage til at holde den globale temperaturstigning under 1,5 grader. Teknologien er til rådighed for at sikre dette, og der er økonomisk gevinst for dem, der vælger at installere det.

Beregn, hvad intelligent energistyring og solceller kan gøre for dig, med vores solcelleberegner.


Overvejer du Solenergi?
KlimaEnergi leverer solcelleløsninger og serviceydelser til alle, der har et ønske om grøn energi og sund økonomi og er i dag en af Danmarks førende udbydere af komplette solcelleanlæg til private og til erhverv.

For rådgivning eller spørgsmål, kontakt os på:

tlf. +45 75 76 17 00, eller skriv på post@klimaenergi.dk

Besøg os

Åbningstider

Hovedtelefonen:
Mandag – torsdag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-16.00
Fredag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-14.00

FERIE -
VI HOLDER LUKKET I UGE 29+30
GOD SOMMER!

Telefonnummer: 7576 1700

Showroom:
Drop in mandag - torsdag: kl. 08.00-15.30
Drop in fredag: kl. 08.00-13.00

Booking mandag – torsdag: kl. 08.00-16.00
Booking fredag: kl. 08.00-16.00

CVR: 36 49 99 23

crossmenuarrow-down