B2B Login
B2B Login

Prøv vores solcelleberegner

Danmarks ældste solcelleleverandør

10-års tryghedsgaranti

+18 års erfaring og +10.000 installationer i Danmark

Start din rejse
Oplad din elbil til den laveste pris

Optimer din elbils opladning til den laveste pris
I dagens moderne verden af ​​teknologi og bæredygtighed er spørgsmålet om elbilers opladning mere end blot en praktisk bekymring - det handler også om at gøre det på den mest økonomiske og miljøvenlige måde. Med fremkomsten af ​​smarte energistyringssystemer, der anvender avancerede algoritmer og kunstig intelligens (AI), kan forbrugere nu programmere deres elbils opladning til at ske på de tidspunkter, hvor elektricitetspriserne er lavest.

Energisystemer fungerer ved at analysere og forudsige elpriser i realtid. Ved at tilslutte din elbil til en ladestander, der er integreret med et smart energistyringssystem, kan du udnytte tidsintervaller med lavere efterspørgsel efter strøm, hvilket typisk oversættes til lavere priser. Dette ikke blot sparer penge for forbrugeren, men hjælper også med at balancere belastningen på elnettet, da det reducerer behovet for strøm under spidsbelastningstider.

Fordelene ved smart energistyring
For det første muliggør det betydelige økonomiske besparelser ved at oplade til de billigste priser, hvilket kan reducere driftsomkostningerne væsentligt i forhold til opladning under peak-prisperioder. For det andet bidrager det til at reducere CO2-udledningen, da strømmen ofte er produceret under tider med højere andel af vedvarende energi.

Det er dog vigtigt for forbrugerne at være opmærksomme på visse faktorer, når de vælger smarte energistyringssystemer. Kompatibilitet mellem elbilen, ladestanderen og det valgte smarte system er afgørende for at sikre optimal ydeevne. Desuden er beskyttelse af personlige data og sikkerhedsforanstaltninger mod hacking og misbrug af systemet vigtige overvejelser.

KlimaEnergi tilbyder en avanceret løsning med vores Smartbox, der giver forbrugerne mulighed for at optimere deres elbils opladning til den laveste pris. Ved at tilslutte en KlimaEnergi Smartbox kan forbrugerne drage fordel af den nyeste teknologi inden for smart energistyring og sikre, at deres elbils opladning sker på de mest økonomiske og miljømæssigt fordelagtige tidspunkter.

Læs mere om vores KlimaEnergi Smartbox her


Overvejer du Solenergi?
KlimaEnergi leverer solcelleløsninger og serviceydelser til alle, der har et ønske om grøn energi og sund økonomi og er i dag en af Danmarks førende udbydere af komplette solcelleanlæg til private og til erhverv.

For rådgivning eller spørgsmål, kontakt os på:

tlf. +45 75 76 17 00, eller skriv på post@klimaenergi.dk

Besøg os

Åbningstider

Hovedtelefonen:
Mandag – torsdag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-16.00
Fredag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-14.00

FERIE -
VI HOLDER LUKKET I UGE 29+30
GOD SOMMER!

Telefonnummer: 7576 1700

Showroom:
Drop in mandag - torsdag: kl. 08.00-15.30
Drop in fredag: kl. 08.00-13.00

Booking mandag – torsdag: kl. 08.00-16.00
Booking fredag: kl. 08.00-16.00

CVR: 36 49 99 23

crossmenuarrow-down