Prøv vores solcelleberegner

Danmarks ældste solcelleleverandør

10-års tryghedsgaranti

+18 års erfaring og +10.000 installationer i Danmark

Start din rejse

Elafgiften bliver hævet

Reducer elregningen, få gratis rådgivning.

Book rådgivning med en af vores eksperter

Elregningerne stiger, men hvordan påvirker det dig?


Elpriserne har i sammenhæng med politisk ustabilitet haft variable og svingende afvigelser over de seneste år, og tendensen ser ud til at fortsætte. 

En af hovedårsagerne til den forventede stigning i elregninger er fjernelsen af elafgiften, som den danske regering har foretaget over en begrænset periode. Den midlertidige nedsættelse har givet en forvrænget opfattelse af de normale elpriser i Danmark, og en gennemsnitlig husstand kan forvente at skulle betale en stigning på 4 - 4500 kr / år.

Fra d. 1 juli 2023 vil elafgiften blive genindført, hvilket resultere i en væsentlig stigning på mange ekstra kroner for private husstande.
Læs mere om de stigende elpriser

Solenergi til at bekæmpe de stigende elregninger.


Solenergi er den ultimative løsning til at bekæmpe de stigende elregninger. Ved at investere i solenergi bliver du mindre afhængig af det konventionelle elnet og medfølgende priser. Solen er en uudtømmelig og gratis energikilde, og ved at udnytte den kan du producere din egen strøm og reducere dine udgifter til elektricitet betydeligt. 

Udover at reducere dine elregninger kan en investering i solenergi også give dig økonomiske fordele på lang sigt. Med incitamenter som nettoafregning og støtteordninger kan du tjene penge ved at sælge overskydende strøm til elnettet.
Se solcelleanlæg

Book rådgivning med en solekspert

Hvad kan KlimaEnergi hjælpe med?


Vores erfarne hold står klar til at rådgive dig om de bedste muligheder for at integrere solenergi i din daglige rutine. Hos KlimaEnergi tilbyder vi skræddersyet løsninger, der passer til dit forbrug og budget, herunder installation af solcelleanlæg, som kan reducere din afhængighed fra det dyre elnet og bringe både miljømæssige og økonomiske fordele.

Læs mere om KlimaEnergi
Besøg os

Åbningstider
Hovedtelefonen:
Mandag – torsdag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-16.00
Fredag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-14.00

Telefonnummer: 7576 1700

Showroom:
Drop in mandag - torsdag: kl. 08.00-15.30
Drop in fredag: kl. 08.00-13.00

Booking mandag – torsdag: kl. 08.00-16.00
Booking fredag: kl. 08.00-16.00

CVR: 36 49 99 23

crossmenuarrow-down