Prøv vores solcelleberegner

Depositum til solcelleanlæg

Reserver et solcelleanlæg ved at købe et depositum

Køb depositum her

Depositum til solcelleanlæg

Tak for din interesse for KlimaEnergi. Vi får overvældende mange henvendelser fra kunder med interesse i solceller og det glæder os meget.

Men trods et kompetent og hårdtarbejdende mandskab på tæt ved 50 mand m/k og en løbende oprustning af kapacitet, så KAN VI DESVÆRRE IKKE FØLGE MED DEN EKSPLOSIVE EFTERSPØRGSEL.

Vi skiller derfor nu køen i to dele - læs med!

Vi oplever, som en naturlig følge af de ekstremt høje elpriser, at potentielle kunder retter henvendelse til forskellige solcelleleverandører i håbet om en hurtig sagsgang ved et vilkårligt firma. Det betyder dog samtidig, at vi - i lighed med andre leverandører af komplette solcelleanlæg - kan komme til at fordele vores arbejdsressourcer forkert og bruge for mange kræfter på etablering af tilbud, der alligevel ikke gennemføres. Så af hensyn til dé kunder, der aktivt har valgt KlimaEnergi A/S som deres fremtidige solcelleanlægsleverandør, ser vi os derfor nødsaget til at ændre vores sagsgang. Det kan synes urimeligt, at vi beder om en stillingtagen i forhold til ovenstående, men det betyder, at vores medarbejdere får mulighed for at fokusere alle deres kræfter på anlæg, der reelt gennemføres i en tid, hvor alle søger billig og grøn strømforsyning.

Læs videre og bliv klogere på, hvilken vej, du ønsker at gå

Efterspørger du et uforpligtende tilbud på et solcelleanlæg, så er vi fremme ved slut november/start december, før vi kan hjælpe. Desværre ikke tidligere.
For kunder, der ikke kan/vil vente, så er der en mulighed for at komme ind i sælgernes primære kø allerede nu, men det kræver følgende 2 ting:

1. Indbetaling af et mindre depositum på kr. 8.000,-

Indbetaling af et mindre depositum på kr. 8.000,- (som naturligvis indgår i betalingen af dit anlæg).
Ved at indbetale dette depositum, sikrer du og vi, at der afsættes ressourcer og materialer hurtigst muligt til dig. (link til betaling af depositum ses nederst på denne side.) Såfremt det viser sig, at du alligevel ikke ønsker at handle med KlimaEnergi, så er de 8000 kr. ikke refunderbare. Se handelsbetingelser:
Handelsbetingelser

2. Indsend oplysninger og billeddokumentation

Det indledende arbejde, i processen med at ’skræddersy’ dit kommende solcelleanlæg, lettes betragteligt, hvis vi på forhånd har indhentet oplysninger og billeddokumentation. Vi vil derfor bede dig indsende følgende til brug for det videre arbejde til post@klimaenergi.dk

1. Navn, adresse og øvrige kontaktoplysninger
2. Web-ordrenummer fra indbetalingen af depositum
3. Billede af Hoved-eltavle.
4. Billede af elmåler med synligt målernummer.
5. Gerne billede af det sted i huset, hvor inverter og batteri kan placeres (Inverter KAN sidde udendørs, Batterier SKAL være i opvarmet rum).
6. Billede af taget som det ser ud nu.
7. Årligt forbrug i kWh.
Ifald du fortager disse 2 skridt, så hjælper du både dig og os til at komme målrettet i gang med DIT solcelleanlæg.
Vi ser frem til at modtage de forespurgte informationer og det beskedne depositum. På baggrund af disse, vil vi hurtigst muligt kontakte dig for at opstarte arbejdet med netop dit solcelleprojekt.

Besøg os

Åbningstider
Hovedtelefonen:
Mandag – torsdag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-16.00
Fredag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-14.00
Telefonnummer: 7576 1700Showroom:
Drop in mandag - torsdag: kl. 08.00-15.30
Drop in fredag: kl. 08.00-13.00

Booking mandag – torsdag: kl. 08.00-16.00
Booking fredag: kl. 08.00-16.00

CVR: 36 49 99 23

crossmenuarrow-down