Er et solcelleanlæg billigere end almindelig el-forsyning?

Er et solcelleanlæg billigere end almindelig el-forsyning?

Få gratis strøm mange år frem med KlimaEnergi solcelleanlæg.


KlimaEnergi Solcelleanlæg >>

Køber man et solcelleanlæg hos KlimaEnergi A/S kan men selv producere sin strøm, og den strøm man ikke når at få brugt bliver “lagret” på elnettet og bliver fratrukket forbruget ved opgørelsen.

Med KlimaEnergi solcelleanlæg sparer man ikke kun mange penge men man tager også hensyn til miljøet. Med KlimaEnergi solcelleanlæg beøves man ikke at bekymre sig om stigende strøm priser.

Et solcelleanlæg er en investering. Det koster et engangsbeløb at købe selve solcelleanlægget, men det er billigere i længden end traditionel energiforsyning. Et kvalitets solcelleanlæg kan holde i op til 30 år.

Har man et batteridrevet solcelleanlæg, må man regne med, at batterierne skal skiftes hver femte år. Ellers er der ikke mange udgifter ved et solcelleanlæg, da solens stråler jo ikke koster noget.

Hvad bruges solcelleanlæg mest til?

Solcelleanlæg er stadig mest almindeligt som afløser for elforsyningen i områder, der ikke dækkes af offentlig el. I Norge er der f.eks. 100.000 små solcelleanlæg, som skaffer strøm til afsidesliggende hytter og små landsbyer.

Solcelleanlæg er også i høj grad i brug, når det gælder drift af telekommunikation. Det bruger vi også sådanne anlæg til i Danmark.

Solcelleanlæg bliver hele tiden mere populære, og private udnytter også i højere grad solcelleanlæggets mange strømbesparende muligheder, selvom det endnu mest bliver brugt af store firmaer og af det offentlige.

Solcelleanlæg er fleksible, idet de er opbygget af moduler af solceller; størrelsen kan således skræddersyes til lige netop den energimængde, der ønskes. Derfor er de nemme at tilpasse og kan bruges alle steder, hvor man ønsker strøm.