Prøv vores solcelleberegner

Danmarks ældste solcelleleverandør

10-års tryghedsgaranti

+18 års erfaring og +10.000 installationer i Danmark

Start din rejse

Grøn energi til dit erhverv

Invester i langsigtet besparelser til dit erhverv

Solcelleanlæg til erhverv

Invester i fremtiden med et solcelleanlæg. Markante økonomiske besparelser, forbedret CSR-værdi og mindre miljøaftryk er blot nogle af fordelene ved et solcelleanlæg til erhverv.

De fleste danske virksomheder, ejerforeninger og offentlige institutioner har et stort potentiale ift. at udnytte solens energi. Store tagflader og et strømforbrug, der primært ligger i dagtimerne, gør, at de fleste erhverv er som skabt til solceller.

Typehuse / Energirammeanlæg

Med det gældende bygningsreglement er et solcelleanlæg en nødvendighed ved det meste nybyg. KlimaEnergi er fast leverandør af såkaldte energirammeanlæg til både typehusfirmaer og totalentreprenører. Ofte er energirammeanlæg til private relativt små solcelleanlæg i størrelsesordenen 1-3 kWp. Ved større erhvervsbyggerier er energirammeanlæg dog også relevante, og vi har i KlimaEnergi monteret flere energirammeanlæg op til 100 kWp.

En af fordelene ved energirammeanlæg er, at de kan tænkes ind i byggeprocessen allerede fra start, fordi solcelleanlægget kan integreres tidligt i byggeprojektet.
erhvervsanslæg

Solcelleanlæg til industri og erhverv

De fleste danske virksomheder, ejerforeninger og offentlige institutioner har et stort potentiale ift. at udnytte solens energi liggende på deres tage. Store tagflader og et strømforbrug, der primært ligger i dagtimerne, gør, at de fleste erhverv er som skabt til solceller.

For at opnå den bedst mulige investering, er det dog vigtigt at anlægget dimensioneres korrekt. På baggrund af jeres aktuelle elforbrug beregner og dimensionerer vi, det optimale solcelleanlæg til jer. Derudover er vi behjælpelige med myndighedsbehandlingen, vi varetager montagen og installationen samt tilbyder serviceaftaler der inkluderer 10 års tryghedsgaranti. Kort sagt klarer vi gerne hele processen, og sikrer at I får det mest effektive anlæg.

Mindre CO2-udslip
og bedre CSR-værdi med solceller

Udover den økonomiske fordel ved solceller, bidrager et solcelleanlæg også til virksomhedens grønne profil. Med et solcelleanlæg gør I en betydelig indsats for at reducere jeres virksomheds CO2-aftryk. For hver produceret kWh solcellestrøm sparer I samfundet en betydelig mængde CO2, hvilket bidrager til en mere bæredygtig og grøn fremtid.

At virksomheder og erhvervsliv har et moralsk ansvar overfor samfundet ift. blandt andet miljøet, bliver stadig en mere udbredt holdning. Den grønne profil, som solcelleanlægget bidrager til, er derfor en mulighed for at brande jeres virksomhed gennem en bedre CSR-værdi. Et erhvervssolcelleanlæg er derfor ikke blot et økonomisk og miljømæssigt godt valg, det er også en brandingmulighed, der kan øge jeres positive omtale samt konkurrenceevne.

Bæredygtighed og ESG

Vores solcelleanlæg til erhverv er ikke kun en investering i fremtidens energieffektivitet, men også en forpligtelse til bæredygtighed og overholdelse af ESG-standarder. Ved at vælge vores solcelleløsninger til erhverv kan virksomheder demonstrere deres engagement i det miljømæssige, sociale og ledelsesmæssige ansvar. Vores solcelleanlæg er designet med fokus på at reducere miljøpåvirkningen, skabe positive sociale effekter, hvilket harmonerer med de globale ESG-mål.

Verdensmål og Bæredygtig Udvikling

Vores solcelleanlæg til erhverv er i overensstemmelse med FN's Verdensmål for bæredygtig udvikling. Disse mål, som sigter mod at tackle globale udfordringer som klimaændringer, bæredygtig energi, er kernen i vores mission. Ved at integrere vores solcelleteknologi understøtter virksomheder ikke kun deres egne bæredygtighedsinitiativer, men bidrager også positivt til verdensmålene. Vores solcelleanlæg er en investering i en grønnere og mere bæredygtig fremtid, hvor virksomheder kan spille en aktiv rolle i at opfylde verdensmålene.

PFAS-fri Solcelleteknologi

Vi forstår vigtigheden af at minimere potentielle miljøpåvirkninger ved vores solcelleanlæg til erhverv, og derfor anvender vi PFAS-fri (Per- og polyfluoralkylstoffer) solcelleteknologi. Dette sikrer, at vores solcelleinstallationer ikke bidrager til uønskede kemiske stoffer i miljøet. Ved at vælge vores PFAS-fri solcelleteknologi kan virksomheder være sikre på, at de investerer i bæredygtige løsninger, der beskytter både mennesker og planeten.
Besøg os

Åbningstider
Hovedtelefonen:
Mandag – torsdag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-16.00
Fredag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-14.00

Telefonnummer: 7576 1700

Showroom:
Drop in mandag - torsdag: kl. 08.00-15.30
Drop in fredag: kl. 08.00-13.00

Booking mandag – torsdag: kl. 08.00-16.00
Booking fredag: kl. 08.00-16.00

CVR: 36 49 99 23

crossmenuarrow-down