Solceller til Erhverv og Institutioner

Professionel leverandør af solceller til erhverv, landbrug og institutioner

KlimaEnergi har opsat mere end 3000 solcelleanlæg i Danmark og benytter udelukkende topkvalitets komponenter med de højeste ydelser der kan opnås. Alle komponenter er gennemtestede, afprøvede og godkendte til vores klima og kan monteres på ALLE typer af erhvervsbygninger.

Det er i samarbejde med KlimaEnergi A/S, at Syd Energi har fået monteret solceller på det nye SE hovedsæde i Esbjerg. Hovedsædet bliver Danmarks største passiv erhvervsbyggeri. I foråret 2012 opførte vi Danmarks dengang største solcelleanlæg på Balle Musik & Idrætsefterskole. Efter dette har vi opført en stribe store velfungerende anlæg på efterskoler, skoler, sygehuse, virksomheder, butikker mv. I øjeblikket er der en stor pipeline af anlæg til erhverv, landbrug og institutioner, hvoraf det største
enkeltanlæg er på 1 MW.

VE tilskud til proces

Virksomheder kan i øjeblikket søge om VE tilskud til proces. Ansøgningsproceduren for at opnå VE procestilskud kan være en ressourcekrævende opgave, men en opgave som KlimaEnergi er specialister i. Kontakt KlimaEnergi for uforpligtende information om din virksomheds muligheder.