Hvorfor skal jeg vælge solceller?

Du skal vælge solceller, hvis du er miljøbevidst og gerne vil producere din egen strøm med ren samvittighed. Når dit solcelleanlæg er betalt, kan du endda tjene penge på at sælge din overskydende strøm.

Du skal vælge solceller fordi du tænker på, hvad skal vi sige, klodens fremtid. Du er grøn og så tænker du også lige lidt på pengepungen og du tænker lidt på det ville være dejligt at være uafhængig af hvad elprisen måske bliver fremadrettet. Det er helt sikkert at hvis du får dit solcelleanlæg, så vil du sandsynligvis begynde at tænke lidt med tegnebogen.

Det har jeg for eksempel gjort, og så har vi prøvet at indrette vores daglige elforbrug efter hvornår vi faktisk selv producere vores strøm. Fordi den strøm vi producere selv, den er jo altså, når man har købt anlægget gratis. Det vil sige vi vil gerne bruge noget strøm i dagtimerne, når vi laver strømmen selv. Og det vil sige vi sætter vores vaskemaskine, vores tørretumbler og så videre, til at køre så meget som muligt når det er lyst. På den måde udnytter du din egen produktion helt optimalt, og slipper fuldstændig ud af kløerne på elselskaber.