Growatt solcelle inverter

Growatt er en af verdens førende producenter af invertere til brug ved både større og mindre solcelleanlæg. Siden grundlæggelsen i 2010 har Growatt etableret filialer i Tyskland, USA, Storbritannien, Australien, Brasilien, Thailand, Indien, Holland og har med fokus på teknologisk innovative løsninger, kvalitetssikring og førsteklasses komponenter sikret sig en solid plads på verdensmarkedet.

Growatt-invertere bruges nu i vidt omfang i beboelsesenheder og virksomheder verden over. Deres driftssikre inverterer er på nuværende tidspunkt solgt globalt i mere end 2 millioner eksemplarer fordelt på over 100 lande. 

 

growatt inverter

Growatt har en klar mission om at levere brugervenlige og teknisk intelligente løsninger. De ønsker at sikre alle nem og bekvem adgang til grøn energi. Og udbyder derfor stabile, højteknologiske invertere og energiløsninger i et attraktivt prisleje.

For intelligent styring af energiforbruget i vores hjem spiller en stor rolle, hvis vi skal nå de fastsatte klimamål. Og et solcelleanlæg er oplagt at se nærmere på, hvis du ønsker at gøre en forskel for klimaet og for din boligs energiregnskab. Et korrekt dimensioneret solcelleanlæg kan sikre dig lavere energiregninger, mindre CO2-udslip og samtidig højne den effektive udnyttelse af energien til gavn for både klima og din pengepung.

Hvorfor Growatt invertere

Når vi hos KlimaEnergi har valgt at integrere Growatts invertere i vores solcelleanlæg, så skyldes det, at vi blandt andet med de komponenter kan hjælpe vores kunder til:  

  • en højeffektiv udnyttelse af solens energi
  • en øget selvforsyning og net uafhængighed
  • og ikke mindst: reducerede elregninger.

I et solcelleanlæg er inverteren en nøglekomponent. Dit valg af inverter har afgørende betydning for dit samlede udbytte af solcelleinvesteringen. KlimaEnergi sætter en ære i at afsøge markedet og udvælge præcis de komponenter, der sikrer vores kunder den bedste løsning til en fornuftig pris. Ja, faktisk tillader vi os at være en lille smule kræsne på dine vegne.

Design og teknologi

Growatt fokuserer på at udvikle avanceret solcelleinverter-teknologi og deres invertere placerer sig flot i diverse tests globalt og herhjemme. Inverterne udmærker sig især ved en særdeles høj ydelseseffektivitet, A+ energimærke og lavt støjniveau.

Inverterne fremstår alle i et kompakt, stilrent design, der tidløst passer ind i din bolig. Og inverternes gennemtænkte kølingssystem sikrer dig ikke alene en højere ydelse i dagligdagen, men forlænger også levetiden på din inverter.

Derfor er Growatt inverter-løsninger et naturligt førstevalg. Deres løsninger passer til ethvert husholdningsbehov med hybrid- og AC-koblet til 1-faset og 3-faset system. Growatts inverter typer kan med fordel benyttes både ved nye anlæg og til eftermontering, hvis du ønsker en modernisering af din nuværende inverter enhed. Bemærk også, at Growatt for en attraktiv pris tilbyder et wi-fi-modul. Så du let via smartphone eller pc kan monitorere din elproduktion mv.

Teknologisk førende

Growatt insisterer på fortsat at være teknologisk førende og bevare fokus på højkvalitetsprodukter, innovative løsninger og god service til glæde og gavn for deres kunder.

I tråd med dén tanke, har Growatt derfor også udviklet deres egen batteriteknologi. Dette gøres for at sikre problemfri kommunikation mellem inverter og batteri. Lagring af strøm til senere brug er en fleksibel, moderne løsning – og igen en løsning til gavn for både miljø og pengepung. For det giver rigtig god mening at kunne gemme energien fra de tidspunkter på dagen, hvor solcelleudbyttet er størst til de eftermiddags- og aftentimer, hvor vi i højere grad bruger strøm i hjemmet. Dét er klogt energiregnskab! Af den grund vælger mange kunder også Growatts hybridinverter. Som netop kan kobles sammen med et eller flere lithium batterier afhængigt af dit lagringsbehov.

KlimaEnergi er naturligvis også lagerførende i Growatts litiumbatterier. Såfremt du måtte ønske mulighed for at lagre strøm i dit hjem eller din virksomhed.

Lad os sammen skræddersy et solcelleanlæg med Growatt inverter, der tilgodeser netop dit behov – ring og hør nærmere.

Vores udvalg i Growatt invertere