Eksempler på alternativ energi

Hos KlimaEnergi har vi fokus på alternativ energi og sælger spændende løsninger indenfor jordvarme, solenergi og luft energi.

Nedenstående energi anlæg har alle tilfælles at de er beregnet til danske klima forhold og kan levere varme og strøm i mange år frem uden skade for miljøet og give massive besparelser!

Læs mere om KlimaEnergi solvarmeanlæg >>

Læs mere om KlimaEnergi jordvarme anlæg >>

Læs mere om KlimaEnergi solceller >>

Læs mere om KlimaEnergi luft til luft pumper >>

Læs mere om KlimaEnergi luft til vand anlæg >>

Hos KlimaEnergi A/S har konstant fokus på at gøre det attraktivt at udnytte den alternative energi.

Du finder Solceller, Solvarmeanlæg, og varmepumper i verdensklasse hos os.

Du har mulighed for at spare i tusindvis af kroner, både i drift OG anskaffelse af din egen alternative energi.

Den største forskel på alternativ energi og fossile brændstoffer er, at kilderne til alternativ energi umiddelbart ikke slipper op, selvom de måske fremstår i begrænsede mængder.

Her kan f.eks. nævnes solenergi, som ikke vil slippe op, men som dog er afhængig af solens fremkomst. Man kan ikke udelukkende benytte sig af solenergi i vinterhalvåret.

Til sammenligning skal det siges, at fossile brændstoffer også gendanner sig, selvom hastigheden hvormed de gør de på ingen måde kan sammenlignes med alternativ energi.

Vi har et stort forbrug af fossile brændstoffer, som gør, at det er nødvendigt at udforske mulighederne for at udnytte de alternative energikilder bedre.

Vi kan på ingen måde følge med den langsomme gendannelse af brændstofferne, og derfor kan bl.a. solenergi være en god erstatning for dem.
Alternativ energi kan udnyttes, uden at vi belaster jordens naturlige ressourcer. Ved f.eks. at få installeret et solfangeranlæg kan vi få varme via solenergi og gøre vores for at skåne miljøet.