Hvad er solceller?

Hvad er solceller?

KlimaEnergi fører solceller til private såvel som erhverv.


Læs mere om KlimaEnergi Solcelle anlæg >>

Hos KlimaEnergi kan vi give dig professionel og grundig vejledning i at føre dine planer om at få et KlimaEnergi solcelle anlæg ud i livet.

Vi kan vi skræddersy lige den løsning der passer til Jeres husstand og bidrage til at i får glæde af solcelle anlægget mange år frem.

Kontakt KlimaEnergi og høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med at spare mange penge på din strømregning og samtidigt hjælpe miljøet.
Kontakt KlimaEnergi og få en uforpligtende snak >>

Solceller er de elementer, der tilsammen udgør et solcelleanlæg. Solceller er halvledere, som omsætter lys til elektricitet. Det lys er i de fleste tilfælde sollys.

Der er naturligvis mere lys at tage af på en skyfri sommerdag end på en typisk dansk overskyet efterårsdag, men selvom det ikke umiddelbart kan ses, er der alligevel sollys nok på en overskyet dag til, at solceller kan omdanne det til strøm.

Det kan dog ikke nægtes, at har man solceller, kan man ikke regne med, at de kan fungere som den eneste energikilde i vinterhalvåret.

For miljøets skyld

Den energi solceller omdanner til elektricitet er vedvarende energi. Den slipper ikke op, og den dræner ikke naturens ressourcer. Når man benytter sig af solceller som strømkilde, kan man vide sig sikker på, at man ikke belaster miljøet.

Solceller bruger hverken brændstof eller udleder affaldsprodukter. Er du miljøbevidst og ønsker du, i disse tider hvor kampen mod global opvarmning er på sit højeste, at gøre dit for at skåne miljøet, er solceller svaret.