Solcelleanlæg med Batterier

Vi har to typer af solcelleanlæg med batterier : SolaX og HybridPower . Begge anlæg fungerer fremragende, se dem her på siden:

Solax Hybrid Logo

Sola X” factor : eneste anlæg med 10 ÅRS FABRIKSGARANTI INVERTER og 5 års Fabriksgaranti på  LITHIUMBATTERIER. SolaXPower anlæggene er alle med lithium-batteripakker (Se SolaX Info her). SolaX fungerer også fint uden batterier.

Det er muligt at søge håndværker fradrag til montagen af solcelleanlæg.

Logo Hybrid power

Hybrid Power anlæggene arbejder både med klassiske blybatterier og leveres også med 4,8 KW Lithium batteripakke.  Blybatterierne er bedre end deres rygte og prismæssigt særdeles konkurrence dygtige.

Invertere fra Kostal TysklandSMA Logo stor

Vi fører principielt alle anerkendte mærker af hybridsolcelleanlæg. F.eks. sælger vi en del anlæg med Kostal Piko BA inverteren. Typisk til kunder med elvarme. Man kan med fordel montere et anlæg, der er FORBEREDT til batterier, hvis man har elvarme. Kontakt os for nærmere info.

Alle batteripakker, som vi viser, er vore forslag til dimensionering af batterilageret baseret på et standard forbrugsmønster. Mange gange kan man med fordel vælge et større lager, hvis man har større elforbrug.

Se solcelleanlæg uden batterilager her