Solcelleanlæg hos KlimaEnergi A/S

Med 10 års erfaring indenfor solcelleanlæg og ca 4000 installerede anlæg, leverer KlimaEnergi højtydende solcelleanlæg, skræddersyet til det danske marked.  I samspil med vore partnere og anerkendte leverandører, har vi sammensat Danmarks bredeste udvalg af kvalitetssolcelleanlæg. Vores solcelleanlæg inddeles overordnet i tre kategorier:

  1. Klassiske solcelleanlæg
  2. Solcelleanlæg med batterilager
  3. Farvede solceller til integrering eller facader.

Se vores klassiske solcelleanlæg her                                                                           

    Se solcelleanlæg med batterilager her

 

Som udgangspunkt er begge typer solcelleanlæg en god investering uanset, om du er privat person, firma, forening eller institution. Solcelleanlægget bibringer en billig og vedvarende energikilde, der fra dag 1 og over de næste 30 år vil give dig mulighed for dagligt at spare på elforbruget og reducere dit personlige CO2 udslip betydeligt. Det vil føre til store, årlige besparelser på elregningen samt reducere dit hus’ samlede miljøbelastning.

Vi har et bredt udvalg af begge anlægstyper, hvor hver type kan leveres med en af tre forskellige solcellepaneltyper: monokrystallinske paneler, polykrystallinske paneler eller tyndfilmspaneler. Læs mere om paneltyperne her.

Monokrystallinske solcelleanlæg

Monokrystallinsk solcelle

Monokrystallinsk solcelle

Hovedparten af de solcelleanlæg, der er monteret på private huse i Danmark, er af denne type. Monokrystallin er en gennemprøvet teknologi og meget effektiv. Når denne type har været og stadigvæk er populær i Danmark, skyldes det primært det diskrete, sorte design!  Både rammer og lister på solcellepanelerne er sorte, man taler om “All Black”-paneler. Dette skal ses i sammenligning med polykrystallinske paneler, som typisk er blå på en hvid baggrund og ofte har blanke lister. Mange hævder, at citat: “Monokrystallinske paneler er de bedste”. Vi er ikke ubetinget enige i den påstand. De tre forskellige, gængse typer har hver deres styrker og svagheder. Der er rimelig enighed om, at Monokrystallin er det dyreste produkt. Som det fremgår af billedet, er monokrystallin 8-kantet.

Se alle monokrystallinske solcelleanlæg her

Polykrystallinske solcelleanlæg

Polykrystallin solcelle

Polykrystallinsk solcelle

Der er også i Danmark monteret rigtig mange solcelleanlæg med polykrystallinske paneler. Man kan kende polykrystallin på, at selve solcellerne er firkantede og meget ofte er blålige og ligger på en hvid baggrundsfolie. Disse solceller er også særdeles højtydende og som regel af meget fin kvalitet. Typisk anvender vi hos KlimaEnergi A/S polykrystallin, når anlæggene skal være rigtig store (fx KRIFA Århus med 300 KW på det nye hovedkvarter). Udseendet betyder mindre, det handler om pris, ydelse og holdbarhed. På alle disse parametre klarer polykrystallin sig rigtigt godt.

Se alle polykrystallinske solcelleanlæg her

Tyndfilmsolcelleanlæg

TSMC Solar CIGS Modules

Tyndfilm solcellepanel

Tyndfilmsolceller bliver også kaldt amorfe siliciumsolceller. Det, at disse solceller er fremstillet af silicium, er helt afgjort deres største force (bortset fra det elegante, dybt matsorte design). Silicium er det næstmest forekommende råstof på kloden. Derfor er tyndfilmsolceller efter KlimaEnergi A/S’ opfattelse fremtiden. Udviklingen går i retning af mere og mere højtydende tyndfilmpaneler, og i dag kan man få tyndfilm, der yder ligeså godt som de bedste monokrystallinske paneler. En vigtig pointe er også, at tyndfilmpaneler fremstilles mindre miljøbelastende end poly- og monokrystallinske paneler. Historisk har disse paneler lidt under at være væsentligt dyrere, hvilket ikke længere er tilfældet. Så hos KlimaEnergi tror vi, at fremtiden peger på Tyndfilm.

Se alle tyndfilm solcelleanlæg her

Hybrid/Batterisolcelleanlæg

Så se vores store udvalg af hybridsolcelleanlæg. Et hybridsolcelleanlæg med tilkoblet batterilager vil give mulighed for at spare yderligere på elregningen, da du med dette anlæg lagrer overskudsstrøm fra solcelleanlægget på et batteri. Systemet er relativt enkelt: om dagen, når solen skinner, produceres en masse strøm, hvoraf en del opspares på et batteriet, der er tilkoblet solcelleanlægget. Denne strøm bruges derefter om aftenen og om natten, hvor anlægget ikke producerer nogen eller tilstrækkelig strøm. Hos KlimaEnergi tror vi på, at dette er fremtiden for solcellestrøm. Med et batteri anlæg maksimerer du din uafhængighed af det offentlige elnet, og dermed både din økonomiske besparelse og din klimaomtanke. Batteri solcelleanlæg kan laves med alle typer solceller. Fællesnævneren er batterierne. Her har vi valgt SolaX samt HybridPower som vore samarbejds partnere. Vi laver anlæg med både Lithium (2016) og 100 A batterier af dry/gel-typen. Disse er valgt, fordi kombinationen af pris/ydelse og holdbarhed er den bedste på markedet i øjeblikket.

Farvede solcellepaneler

Avancis Solar som er samarbejdspartner med KlimaEnergi er eksperter i farvede solceller med høj ydelse. Avancis paneler kan leveres i regnbuens farver :

Solcellerne fra Avancis skræddersys i størrelse så de passer til netop dit projekt. Ydelsen er på hele 14,7 % og dermed helt på højde med andre gængse moduler.

Solcellepriser.dk,  Solcelleguiden.dk, Solcelletips.dk

Samarbejder meget tæt med KlimaEnergi og er en guldgrube af informationer om solceller, solcelleanlæg.  Der findes artikler fra hele verden samt links til spændende aktører på solcellemarkedet i Dk og Europa.