Prøv vores solcelleberegner

Danmarks ældste solcelleleverandør

10-års tryghedsgaranti

+18 års erfaring og +10.000 installationer i Danmark

Start din rejse

KlimaEnergi 360°

Få 360° energiløsninger, der inkluderer det hele

Få det hele inklusiv med KlimaEnergi

Når du køber et solcelleanlæg fra KlimaEnergi, er alt inkluderet. Dit solcelleanlæg monteres af vores professionelle montører. Anlægget tilsluttes af autoriserede el-installatører, og alt papirarbejdet vedrørende dit solcelleanlæg ordner vi. Vi forpligter os til din ro i sindet med vores unikke 10-årige garanti og serviceaftaler, der sikrer, at dit solcelleanlæg yder optimalt. Kort sagt er solcelleanlægget dækket 360° rundt: Vi klarer alt bøvlet for dig, imens du kan læne dig tilbage og glæde dig til, at der kommer grøn strøm i dine stikkontakter.

10-års garanti for ro i sindet

Ved KlimaEnergi forstår vi, at investeringen i et solcelleanlæg er en vigtig beslutning, og vi ønsker at sikre, at du kan nyde fordelene i mange år fremover. Derfor tilbyder vi vores unikke 10-årige tryghedsgaranti, der giver dig ro i sindet og sikrer, at din investering er beskyttet. Når du vælger KlimaEnergi som din nye solcelleleverandør, monterer og leverer vi med 10 års garanti. Garantien gælder for både paneler, inverter, batterier og monteringsbeslag.

Du skal ikke løfte en finger

Når du træffer beslutningen om at investere i solenergi med KlimaEnergi, får du ikke bare et solcelleanlæg. Du får en helhedsoplevelse, hvor vi tager os af alt det praktiske.

Men hvorfor vælge med alt inkluderet?
Fordi det handler om mere end bare solenergi. Det handler om at have ro i sindet, vide at alt er dækket, og at du kan nyde fordelene af grøn strøm uden bekymringer. Så hvorfor nøjes med mindre? Vælg alt inkluderet og oplev en problemfri rejse mod bæredygtig energi.

Hvordan fungerer det?

Når du vælger KlimaEnergi, går du ikke blot mod en grønnere fremtid, men du sikrer også ro i sindet. Med vores alt inkluderet-løsning er hele rejsen mod bæredygtig energi dækket. Vores erfarne team håndterer alt fra installation og tilslutning til det nødvendige papirarbejde, så du kan nyde fordelene af grøn strøm uden bekymringer.

Vores unikke 10-årige garanti og serviceaftaler understreger vores forpligtelse til din tryghed og til at sikre, at dit solcelleanlæg altid yder optimalt. Vælg en grøn fremtid med ro i maven - vælg KlimaEnergi.
Besøg os

Åbningstider
Hovedtelefonen:
Mandag – torsdag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-16.00
Fredag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-14.00

Telefonnummer: 7576 1700

Showroom:
Drop in mandag - torsdag: kl. 08.00-15.30
Drop in fredag: kl. 08.00-13.00

Booking mandag – torsdag: kl. 08.00-16.00
Booking fredag: kl. 08.00-16.00

CVR: 36 49 99 23

crossmenuarrow-down