Prøv vores solcelleberegner

KlimaEnergi

Smartbox

Gør din energistyring smartere med en Smartbox

Vil du have mere kontrol over dit energiforbrug og samtidig gøre din bolig mere bæredygtig? Så er KlimaEnergi Smartbox den nøgle, du har brug for.

Med Smartboxen får du ikke blot et teknologisk vidunder, men også en partner i din bestræbelse på at reducere energiomkostningerne og minimere dit miljøaftryk. Den intelligent styring optimerer din energieffektivitet ved at analysere data i realtid og tilpasse strømfordelingen mellem dit solcelleanlæg, batterilagring og elnettet.

En opgradering til dit Solax solcelleanlæg

Vores KlimaEnergi Smartbox er skabt til at give dig ultimativ kontrol over dit solcelleanlæg. Bemærk, at Smartboxen er særligt udviklet og kun kompatibel med Solax.

Med en KlimaEnergi Smartbox og et solcelleanlæg fra Solax får du en usammenlignelig kombination af effektivitet, overvågning og styring af din solenergi.

Hvad kan Smartboxen?

KlimaEnergi Smartbox optimerer din energieffektivtet gennem intelligent styring og sømløs integration af solenergi, batterilagring og netstrøm. Ved at analysere data tilpasser KlimaEnergi Smartbox automatisk strømfordelingen mellem dit hjem, batterilagring og elnettet. Smartboxen hjælper med at skabe trygge rammer for dit solcelleanlæg og skaber en forbindelse mellem dine energikilder og forbrug.

Din nøgle til en intelligent fremtid

Tag kontrol over din energifremtid med KlimaEnergi Smartbox – din nøgle til intelligent energioptimering. Overvåg og styr dit energiforbrug i realtid, tilpas strømfordelingen mellem hjem, batterilagring og elnet, og skab en mere bæredygtig livsstil.

Opgrader din solenergi

Opgrader din solenergi med KlimaEnergi Smartbox – vores intelligente energistyringssystem, der bringer effektivitet og fleksibilitet til dit energiforbrug. Overvåg og optimer din solcelleproduktion og batterilagring i realtid, tilpas strømfordelingen efter dit behov, og tag kontrol over din grønne energi. Med KlimaEnergi Smartbox bliver bæredygtig energi en smart og integreret del af din hverdag.

Lyder vores Smartbox som noget for dig?

Kontakt os her for at høre mere

Besøg os

Åbningstider
Hovedtelefonen:
Mandag – torsdag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-16.00
Fredag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-14.00
Telefonnummer: 7576 1700Showroom:
Drop in mandag - torsdag: kl. 08.00-15.30
Drop in fredag: kl. 08.00-13.00

Booking mandag – torsdag: kl. 08.00-16.00
Booking fredag: kl. 08.00-16.00

CVR: 36 49 99 23

crossmenuarrow-down