Solceller med og uden montering

Solcelleanlæg priser & Info

Klik på den ønskede pakke størrelse, bemærk dette er KUN forslag. Vi sammensætter selvfølgeligt meget gerne anlæg efter behov UDEN merpriser

b

b

l

Invester i solcelleanlæg 

Ved at investere i et solcelleanlæg, gør man sig i vidt omfang uafhængig af fremtidens elpriser, fordi den strøm som husstanden bruger samtidig med produktionen, bliver brugt direkte fra solcelleanlægget – og sparet på regningen fra elselskabet. Den del af el-produktionen, som ikke bruges direkte sælges til el-selskabet. I dag kan et første klasses 6 kW solcelleanlæg eksempelvis monteres færdigt på huset for mindre end 90.000,- alt inklusiv. Det har ALDRIG været billigere.

Pris på kWh – overskudsproduktion- Luft i økonomien

Når dine solceller laver mere strøm end husstanden selv kan forbruge indenfor 1 time, sendes denne overskudsproduktion af strøm ud på elnettet og Elskabet udbetaler dig 130 øre/kWh de første 10 år og 60 øre/kWh de næste 10 år for denne strøm. Det er med andre en en ganske god forretning også at sælge strømmen. Det er også en god ide at tænke kreativt omkring el forbruget. man kan f.eks. med fordel lade vaskemaskinen køre i dagtimerne.

Finansiering

Energiforbedringer forøger boligens værdi og derfor der gode muligheder for at få et solcelleanlæg finansieret fordelagtigt hos kreditinstitutterne.

Afdraget på et energilån til solceller er mindre end den regning husstanden skal betale til et el-selskab.

Gratis el i mange år

Investeringen i et solcelleanlæg er typisk betalt efter 8-12 år. Efterfølgende er husstanden selvforsynende med el, og slipper derfor for den omkostningstunge post til el i minimum 18 år fordi et solcelleanlæg fra KlimaEnergi har en forventet levetid på minimum 30 år. Husstanden har således gratis el i mange år.