Prøv vores solcelleberegner

Kontakt os

Vi har erfaring fra montage af over 5100 solcelleanlæg siden 2006.

Vi hjælper med alt omkring solcelleanlæg. Lige fra projektering af store MV anlæg og til montage, reparation og service af solcelleanlæg for både private og erhverv.

Al ekspertise er samlet et sted.


KlimaEnergi A/S
Tybovej 3
6040 Egtved
CVR: 36 49 99 23

+45 75 76 17 00

post@klimaenergi.dk

Bag KlimaEnergi

KlimaEnergi beskæftiger knap 30 mennesker. Vi er heldige at have branchens dygtigste team af specialister, som koncentrerer sig 100% om solcelle-energiløsninger.
Mød vores medarbejdere

Vores partnere

For altid at kunne give de bedste solcelleløsninger til vores kunder, har vi allieret os med en række faste samarbejdspartnere. Se et udpluk af disse nedenfor.

Growatt

Klimaenergi A/S er importør af Growatts produkter til Danmark, Sverige og Norge. Vi forhandler hele Growatt’s store moderne produktprogram.

Aerocompact

Gennem Aerocompact importerer vi montagesystemer til flade tage. Bl.a. er vores ballastløsning, hvor solcellerne monteres uden at gennembore taget, herfra.

Winaico Solar

Winaica-solcellepaneler er højeste kvalitet. Vi anvender ofte paneler fra Winaico til vore erhvervsanlæg grundet bl.a. Kvalitet og garanti.

LG Electronics

LG Electronics producerer bl.a. vores premium-solcellepaneler. LG’s paneler er særligt kendt for deres ekstremt høje ydelse. Vi er glade for at kunne tilbyde vore kunder disse luksusprodukter.

BayWa Solar Systems

BayWa Solar er en international, anerkendt grossist, vi ofte samarbejder med ved større solcelleprojekter. Igennem samarbejdet kan vi bl.a. altid tilbyde montageløsninger til uanset forhold.

Kostal Solar Inverters

KlimaEnergi har siden 2007 arbejdet tæt sammen med Kostal i Tyskland. For at holde værdikæden så kort som muligt har vi altid handlet direkte med denne seriøse producent.

Delta Solar Systems

KlimaEnergi A/S samarbejder direkte med Delta Solar Systems. Samarbejdet gør, at vi har det bedste udgangspunkt for at give vore kunder den bedste og ikke mindst billigste løsning.

Hyundai Energy Solutions

Gennem Hyundai imporeterer vi bl.a. vores premium-solcellepaneler med høj ydelse og 25 års garanti. Fordi vi handler direkte med Hyundai optimeres prisen på panelerne.
crossmenuarrow-down