Prøv vores solcelleberegner

Ledige stillinger i KlimaEnergi A/S 
Se vores forskellige ledige stillinger herunder:
Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til:
job@klimaenergi.dk

Vision

KlimaEnergi bidrager til den grønne omstilling, ved at integrere eksisterende/udvalgte solcelle teknologier i kundetilpassede energiløsninger.

Mission

KlimaEnergi leverer solcelle løsninger og serviceydelser, til alle der har et ønske om grøn energi og sund økonomi.

Ejerlederne: Alex og Charlotte Pedersen

Bag KlimaEnergi

KlimaEnergi beskæftiger knap 50 mennesker. Vi er heldige at have branchens dygtigste team af specialister, som koncentrerer sig 100% om solcelle-energiløsninger.
Mød vores medarbejdere
KlimaEnergi A/S er en del af M5 Holding gruppen. Vi beskæftiger knap 50 mennesker, og er heldige at have branchens dygtigste team af specialister, som koncentrerer sig 100% om solcelle-energiløsninger. 
Dette er hovedårsagen til, at både Ewii Energi og Aura Energi har valgt os som deres foretrukne solcellepartner. Vores ekspertise omfatter solcelleanlæg både med og uden batterier. KlimaEnergi A/S er medlem af Dansk Solcelleforening og deltager aktivt i bestyrelsen.

KlimaEnergi A/S ejes 90% af Alex og Charlotte Pedersen 

Kontakt os for en uforpligtende snak om mulighederne.

Historie

KlimaEnergi A/S er stiftet med 2 millioner i egenkapital i 2015. Vi er en direkte videreførsel af Wellmore A/S energiafdelingen. Samme mennesker, samme lokaler, samme alting , nu 100% koncentreret om solceller og født med særdeles solid økonomi. Vi var blandt pionererne indenfor solceller. Det første anlæg blev monteret af Wellmore A/S i 2006, og vi har leveret og monteret mere end 9000 solcelleanlæg til private, erhvervsvirksomheder og offentlige institutioner.

Vi har haft troen på solceller som vedvarende og rentabel energikilde siden branchens spæde start i Danmark. Det har givet os solid erfaring. Vi har prøvet mange muligheder og kan i dag tilbyde de bedste løsninger på samtlige typer af solcelleanlæg.
crossmenuarrow-down