Prøv vores solcelleberegner

Job hos KlimaEnergi

Vi modtager gerne uopfordrede ansøgninger hos KlimaEnergi.
Send en ansøgning
Job hos KlimaEnergi A/S
Vi tror på, at talent og passion kan komme fra enhver baggrund, og vi er altid interesseret i at høre fra engagerede og dygtige fagfolk.

Send en uopfordret ansøgning til:
job@klimaenergi.dk
Ledige stillinger hos KlimaEnergi
Herunder finder du aktuelle opslåede stillinger.

Bag KlimaEnergi

KlimaEnergi beskæftiger knap 50 mennesker. Vi er heldige at have branchens dygtigste team af specialister, som koncentrerer sig 100% om solcelle-energiløsninger.

KlimaEnergi A/S er en del af M5 Holding gruppen. Vi beskæftiger knap 50 mennesker, og er heldige at have branchens dygtigste team af specialister, som koncentrerer sig 100% om solcelle-energiløsninger.

Dette er hovedårsagen til, at både Ewii Energi og Aura Energi har valgt os som deres foretrukne solcellepartner. Vores ekspertise omfatter solcelleanlæg både med og uden batterier. KlimaEnergi A/S er medlem af Dansk Solcelleforening og deltager aktivt i bestyrelsen.
Mød vores medarbejdere
Historie
KlimaEnergi A/S er stiftet med 2 millioner i egenkapital i 2015. Vi er en direkte videreførsel af Wellmore A/S energiafdelingen. Samme mennesker, samme lokaler, samme alting , nu 100% koncentreret om solceller og født med særdeles solid økonomi. Vi var blandt pionererne indenfor solceller. Det første anlæg blev monteret af Wellmore A/S i 2006, og vi har leveret og monteret mere end 10.000 solcelleanlæg til private, erhvervsvirksomheder og offentlige institutioner.

Vi har haft troen på solceller som vedvarende og rentabel energikilde siden branchens spæde start i Danmark. Det har givet os solid erfaring. Vi har prøvet mange muligheder og kan i dag tilbyde de bedste løsninger på samtlige typer af solcelleanlæg.
Vision
KlimaEnergi bidrager til den grønne omstilling, ved at integrere eksisterende/udvalgte solcelle teknologier i kundetilpassede energiløsninger.
Mission
KlimaEnergi leverer solcelle løsninger og serviceydelser, til alle der har et ønske om grøn energi og sund økonomi.
Besøg os

Åbningstider
Hovedtelefonen:
Mandag – torsdag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-16.00
Fredag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-14.00

Telefonnummer: 7576 1700

Showroom:
Drop in mandag - torsdag: kl. 08.00-15.30
Drop in fredag: kl. 08.00-13.00

Booking mandag – torsdag: kl. 08.00-16.00
Booking fredag: kl. 08.00-16.00

CVR: 36 49 99 23

crossmenuarrow-down