Prøv vores solcelleberegner

Ledige stillinger i KlimaEnergi A/S 

Se vores forskellige ledige stillinger herunder:

Duplicate existing rows to add more.
Change the icons per row.
Change the icon padding to adjust the left spacing.
Classes for easy editing.
List anything with fancy icons.

Vision

KlimaEnergi bidrager til den grønne omstilling, ved at integrere eksisterende/udvalgte solcelle teknologier i kundetilpassede energiløsninger.

Mission

KlimaEnergi leverer solcelle løsninger og serviceydelser, til alle der har et ønske om grøn energi og sund økonomi.

Ejerlederne: Alex og Charlotte Pedersen
KlimaEnergi A/S er en del af M5 Holding gruppen. Vi beskæftiger knap 50 mennesker, og er heldige at have branchens dygtigste team af specialister, som koncentrerer sig 100% om solcelle-energiløsninger. 
Dette er hovedårsagen til, at både Ewii Energi og Aura Energi har valgt os som deres foretrukne solcellepartner. Vores ekspertise omfatter solcelleanlæg både med og uden batterier. KlimaEnergi A/S er medlem af Dansk Solcelleforening og deltager aktivt i bestyrelsen.

KlimaEnergi A/S ejes 90% af Alex og Charlotte Pedersen 

Kontakt os for en uforpligtende snak om mulighederne.

Historie

KlimaEnergi A/S er stiftet med 2 millioner i egenkapital i 2015. Vi er en direkte videreførsel af Wellmore A/S energiafdelingen. Samme mennesker, samme lokaler, samme alting , nu 100% koncentreret om solceller og født med særdeles solid økonomi. Vi var blandt pionererne indenfor solceller. Det første anlæg blev monteret af Wellmore A/S i 2006, og vi har pr. 1-11-2022 leveret og monteret mere end 7000 solcelleanlæg til private, erhvervsvirksomheder og offentlige institutioner.

Vi har haft troen på solceller som vedvarende og rentabel energikilde siden branchens spæde start i Danmark. Det har givet os solid erfaring. Vi har prøvet mange muligheder og kan i dag tilbyde de bedste løsninger på samtlige typer af solcelleanlæg.
crossmenuarrow-down