Danmarks Energicenter og største showroom byder velkommen

Hos Danmarks Energicenter i Egtved lukker vi dørene op for et 1400m2 stort showroom, hvor du ud over alle de populære saunaer og spabade, nu også kan få tilbundsgående viden om bæredygtig energi. Du kan se alle vores produkter i drift og få en uforpligtende snak med vores professionelle energirådgivere som har solid erfaring og kan rådgive dig til den helt rigtige løsning som dækker lige netop dine behov.

 

Bæredygtig energi i Danmarks Energicenter

Hos Danmarks Energicenter finder man naturligvis en vifte af solcelle løsninger som producerer den strøm vi bruger i virksomheden. Vi har således både solcelle jordanlæg, solceller på taget og en solcelle carport, der producerer strøm til el-bil. Solcellerne giver os en besparelse på cirka kr. 70.00,- kr. om året.

Vi har endvidere valgt at opvarme vores kontorer, lager og store showroom med en kombination af de varmepumper, der er på markedet inden for jordvarme, luft – vand varmepumper og luft – luft varmepumper, og det betyder samtidig at vores kunder med egne øre og øjne kan se, røre og høre varmepumperne i funktion og at vi hos KlimaEnergi har en behagelig indeklima og den økonomiske gevinst er at vi opnår en besparelse i forhold til gas på kr. 55.000 om året.

Med de store vinduespartier og det store showroom hos KlimaEnergi var energiudgiften tidligere en tung post i regnskabet, men valget af bæredygtig energi betyder, at vi år for år i fremtiden sparer mange penge. Kombinationen af vedvarende energiløsninger er samtidig også KlimaEnergis bidrag til at værne om miljøet.

Du kan både som privat og som virksomhed reducere dine energiudgifter markant ved at skifte til bæredygtig energi. Kig forbi Danmarks Energicenter i Egtved og få en snak med en af vores energirådgivere. Du kan se alle vores produkter i drift og få professionel hjælp til at finde den løsning, der passer til dine behov og din økonomi.

Billeder – Energicenter – Danmarks største showroom

KlimaEnergi står altid klar med professionel rådgivning ved vores dygtige energikonsulenter, og vi har altid varm kaffe, te og chokolade på kanden.