Hillary Clintons ambitiøse vision – USA selvforsynende af grøn energi i 2027

Hillary Clinton opstiller som præsidentkandidat i USA. I en kampagnevideo redegør hun for hendes vision om, at bliver USA selvforsynende af grøn energi inden år 2027, såfremt hun bliver valgt som præsident.

Hillary-Clinton-kampagne-Klima-Energi

Se Hillary Clintons kampagnevideo her

TV2 NEWS: Kommentar til Hillary Clintons vision ved Alex Pedersen, Direktør KlimaEnergi A/S

Alex-Pedersen-TV2-Hillary-Clinton

Alex Pedersen direktør for KlimaEnergi A/S er i forbindelse med Hillary Clintons kampangevideo blevet interviewet af TV2 NEWS.

Alex Pedersen er målløs og begejstret for Hillary Clintons vision, og konstaterer at den både er ambitiøs, åbenbar og relevant og bør sætte dagsordenen ikke kun i USA men globalt, politisk såvel som privat. Alex Pedersen håber derfor at politikerne tager sig tid til at se kampagnevideoen på Christianborg og lytte til Hillary Clintons vision, for alle kan lave solenergi – men spørgsmålet er om man vil det?

Se reportage fra TV2 NEWS om Hillary Clinton vision på TV2

Reportage-Hillary-Clinton-energi-USA

Se reportagen fra TV2 her

Hillary Clintons kampagnevideo oversat og opsummeret:

Hvis vi lader stå til vil fremtidens generationer se tilbage og sige, hvordan i alverden kunne vi være så uansvarlige? Jeg er bedstemor med to øjne og en hjerne. Og jeg ved, at det som sker i verden har stor betydning for min datter og ikke mindst for mit barnebarn.  Og her er det svært at forstå præsidentkandidater som nægter at se realiteterne i øjnene og siger, at de ikke er videnskabsmænd, men lytter til dem som er det.

Det eneste der skal til for at ændre på fremtiden, er vilje til at ville reagere og tage initiativ! USA har allerede taget ”grønne skridt” som gør en forskel men vi kan gøre meget mere. Derfor vil jeg første dag i min præsidentperiode ligge ud med to ambitiøse mål:

1.       Der skal installeres mere end en halv milliard solcellepaneler indenfor de første 4 år af min præsidentperiode

2.       Der skal produceres miljøvenlig vedvarende energi nok til at dække samtlige husstande og virksomheder i hele USA

Vi skal ikke søge i ly for forandringer, vi skal byde dem velkommen, og vi kan ikke vente længere, og vi må igang nu, og det kræver at vi alle sammen smøger ærmerne op.

Vi står over for en ny ære, hvor vi ved hjælp af den grønne miljøvenlige energi som vi selv producerer vil få nye muligheder. Vi vil således skabe et mere åbent, effektivt og modstandsdygtigt energinetværk som forbinder og forsyner os og som bidrager til et sundere helbred. Det bliver til fordel for alle og vores fremtid.