KlimaEnergi støtter MIBB – Bedre børneliv i Grønland

Hos KlimaEnergi vil vi gerne være med til at gøre en forskel. Så i år har vi valgt i samarbejde med STARK at støtte MIBB – Bedre børneliv i Grønland.  De seneste to år har STARK doneret kr. 182.000 til de grønlandske børn og det ønsker vi at være en del af.

MIBB er en grønlandsk organisation, der arbejder for børns rettigheder i Grønland. Størstedelen af de grønlandske børn har det godt, men der er desværre en del børn, der lever med store sociale problemer. MIBB´s målsætning er at hjælpe disse børnefamilier og få alle i Grønland til at tage ansvar for børns vilkår.

Mibb

En af de vigtigste arbejdsområder er forebyggelse af seksuelle overgreb mod børn. I Grønland oplever 33 ud af 100 piger og 9 ud af 100 drenge på et tidspunkt i deres barndom at blive udsat for et eller flere seksuelle overgreb. MIBB arbejder målrettet for at skabe løsninger, der holder i mange år.

 

Du kan også hjælpe børnene i Grønland

Hvis du lige som os gerne vil hjælpe de grønlandske børn så kan du blive medlem af MIBB ved at indbetale kontingent på kr. 100,- for et års medlemskab på kontonr. 6471-1131548 med anførsel af navn og e-mail eller du kan selvfølgelig også kontakte MIBB på mibb@mibb.gl såfremt du på anden måde gerne vil støtte foreningens arbejde. Læs mere på mibb.gl