Nye Alu-monokrystallinske solcellepaneler gør solceller billigere for dig

Når vi i Danmark investerer i solceller, er det ofte en sag med to formål. Rigtig mange af vores kunder er drevet af miljøhensyn, og af at ville gøre noget godt for klimaet. Samtidig drages flere kunder af den særdeles rentable investering som et solcelleanlæg oftest er. Et solcelleanlæg er derfor en slags ‘win-win-investering’, da solcelleejere hver dag sparer penge på deres elregning, og samtidig har en grønnere samvittighed end de fleste.

Nyt Alu-Monokrystallin solcellepanel. Giver dig mulighed for et æstetisk solcelleanlæg til færre penge og af ypperste kvalitet.

Ovennævnte fordele til trods er solceller alligevel mange gange blevet fravalgt. Tit og ofte skyldes det, at det kan være svært at forliges med idéen om et stort anlæg, der forstyrrer synet af ens ellers smukke tag. Mange har måske en idé om at solceller vil skæmme udseendet af deres hus, især hvis man forestiller sig skinnende blå paneler på et smukt rødt tegltag. Kunder, der frygter dette, kan selvfølgelig vælge at investere i de elegante, matsorte tyndfilmspaneler i

stedet. Problemet ved det er blot, at hvis du er økonomisk drevet i din solcelleinvestering, så er det ikke belejligt at skulle betale flere penge pr. panel blot for at ændre farven.

I dag er det dillema dog blevet meget mindre: med de nye Alu-monokrystallinske paneler er det muligt for dig, at få et diskret, sort solcelleanlæg på dit tag til samme, lavere pris, som de blå, polykrystallinske anlæg før kostede. 

Nye Alu-Monokrystallinske paneler åbner muligheder

Med de nye  Alu-Monokrystallinske paneler, får du nemlig et ‘state of the art’ solcellepanel på hele 320 Watt pr panel. Panelet er sort med aluminiumskanter og hvid baggrund. Du får altså ikke et helt sort panel, men du får et panel, der er langt mere diskret end tidligere, og du kan spare optil 22.000 kroner, sammenlignet med solcellenanlæg med de helt sorte paneler. De nye paneler gør altså, at det nu i langt højere grad end tidligere er muligt for dig at vælge en solcelleløsning med særlig fokus på både økonomien og æstetikken samtidigt. 

Se de nye Alu-Monokrystallin solcellepaneler her